PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=177531}
7,8 35  ocen
7,8 10 1 35
Le Défi
powrót do forum filmu Le Défi
ocenił(a) film na 10
Aleera_2

Nadchodzą 18 urodziny Davida, rzuca szkołę i ucieka z domu z powodu konfliktów z mamą Eleną. Jedyną rzeczą, która się dla niego liczy w życiu jest break dance. Z jego własną grupą Ubran Cyber Breakers, ma marzenie: wygrać bitwę, która pozwoli na uczestnictwo w finale w Nowym Jorku. Ale zanim podbije USA i zdobędzie sławę, musi pokonać swoich rywali-grupę: LD,poradzić sobie z nadmierną miłością mamy oraz zdobyć serce pięknej Samii.

Wercialol1

Czy wiesz może jak się nazywa utwór który leci podczas tańca na schodach (chłopak i dziewczyna wchodzą na kolejne piętra) ? Próbowałem znaleźć odpowiedź w utworach wymienianych na końcu filmu albo w jakiś informacjach o soundtracku ale mi się nie udało.
ps.
Całkiem znośny film, zwłaszcza miło popatrzeć jest na płynne układy taneczne , nie poszatkowane montażem jak w produkcjach amerykańskich, niestety przesadzili z tą tańczącą mamą na koniec (fruwanie w powietrzu) , zupełnie nie wiem po co to było, popsuło cały film.

ocenił(a) film na 10
Ksin

Wiesz nie zbyt sobie przypominam ten kawałek :) Ale mogę pomóc tylko powiedz czy ty ten film gdzieś ściągłeś ?? I gdzie ?? Bo jak go zobacze jeszcze raz , to może mi się przympomi :P