PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=825152}
6,3 11 tys. ocen
6,3 10 1 10553
7,2 13 krytyków
Leaving Neverland: Ciemna strona Michaela Jacksona
powrót do forum filmu Leaving Neverland: Ciemna strona Michaela Jacksona

Dorosły facet zamyka się sam z obcymi dziećmi w pokoju, przecież znamy mnóstwo osób, które tak robią i jest to niewinne i dobre. Ludzie w jakim wy świecie żyjecie ?! Już moja babcia jak był w Polsce budować lunapark mówiła „no przyjeżdża taki, obcymi dziećmi się otacza, przytula, całuje, a te idioty mu brawo biją zboczeńcowi jednemu”. Wtedy się z tego śmiałem, dziś mnie to przeraża jak celnie babcia szybko wyczuła co jest grane. Zresztą babcie tak mają

ocenił(a) film na 1
Sjur

Zależy, zazwyczaj pedofile nie obnoszą się z miłością do dzieci, a wręcz to ukrywają i mają żony/mężów + dzieci, a na boku rozwijają swoje macki.

Alexia_4

Zazwyczaj nie są podziwianymi gwiazdami z pieniędzmi i nieograniczoną władzą. Pieniądz daje nieograniczone możliwości. Ilu skazano prawników, polityków, bankierów za pedofilie ? W wiadomościach podają, że w Polsce murarze i ludzie bez wykształcenia są najczęściej pedofilami, a to przecież choroba, a nie zawód decyduje. Rodzina MJ kocha go tak mocno, jak długo rachunki na koncie się zgadzają, a ludzie podziwiają za muzykę i na tej podstawie go bronią. Potrafisz wskazać jakąś inną znaną osobę na świecie, która otacza się cudzymi dziećmi, mówi że je kocha, sypia w jednym pokoju i mieszka, podróżuje z nimi i wszyscy uważają, że to super fajne i normalne ?! Po co się ukrywać i maskować się skoro rodzice w podziwie sami oddają swoje dzieci, a dzieciaki uwielbiają idola i nieograniczoną zabawę w luksusie.

ocenił(a) film na 1
Sjur

Oczywiście... Diana Ross, spała z MJ i jego bratem. Z samym MJ przez 1,5 roku od kiedy miał 11 lat.
Wiele jest takich przypadków znanych gwiazd i ich "opiekunów".
Popatrzmy na wylansowane dzieci.
Przecież je pod skrzydła biorą dorośli właśnie z Hollywood, inne gwiazdy itd.
Minus, kiedy trafią na pedofila albo takiego, co lubi wykorzystywać.