Właśnie jestem świeżo po obejrzeniu tego filmu na TVP. Włączyłam, bo nic innego nie było, zaczęłam oglądać i już po kilku chwilach mówię sobie: może być ciekawy... Zakończyłam go ze łzami w oczach. Miłość piękna i bez granic czy uprzedzeń. Aż chce się takiego uczucia skosztować i poczuć na własnej skórze. Ścieżka dzwiękowa równie świetna. Cóż mogę dodać, nadal czuję ciarki na plecach i wciąz zbiera mi się na łzy. Nie, żebym przesadzała. Lubię takie filmy. Ale ten był magiczny. Chwyta za serce. Piękne. Polecam.
Witam też jestem świeżo po obejrzeniu filmu ,bardzo piękny i poruszający potrzebuję muzyki z tego filmu może ktoś mi pomóc .
Ja też jestem wdzięczna za info dotyczące muzyki z filmu. Była świetna. Z góry dziękuję :)
Ja włączyłam całkowicie przypadkiem w środku filmu, ale wciągnął mnie od pierwszej chwili - z początku ze względu na zdjęcia, a później ze względu na ciekawą historię, śmieszną i wzruszającą. Nie spodziewałam się po Schweigerze takiego scenariusza i reżyserii.
Ja tez dzisiaj wlaczylam nie od poczatku ale odrazu mi sie spodobal i naprawde byl swietny i wzruszajacy...polecam rowniez ;))