PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=120036}

Leila i Nick

Barfuss
2005
7,3 6,1 tys. ocen
7,3 10 1 6078
6,7 3 krytyków
Leila i Nick
powrót do forum filmu Leila i Nick

Cudny...Polecam.

ocenił(a) film na 8

Właśnie jestem świeżo po obejrzeniu tego filmu na TVP. Włączyłam, bo nic innego nie było, zaczęłam oglądać i już po kilku chwilach mówię sobie: może być ciekawy... Zakończyłam go ze łzami w oczach. Miłość piękna i bez granic czy uprzedzeń. Aż chce się takiego uczucia skosztować i poczuć na własnej skórze. Ścieżka dzwiękowa równie świetna. Cóż mogę dodać, nadal czuję ciarki na plecach i wciąz zbiera mi się na łzy. Nie, żebym przesadzała. Lubię takie filmy. Ale ten był magiczny. Chwyta za serce. Piękne. Polecam.

natoosh

Witam też jestem świeżo po obejrzeniu filmu ,bardzo piękny i poruszający potrzebuję muzyki z tego filmu może ktoś mi pomóc .

ocenił(a) film na 10
dropgirl

Ja też jestem wdzięczna za info dotyczące muzyki z filmu. Była świetna. Z góry dziękuję :)

ocenił(a) film na 8
natoosh

Ja włączyłam całkowicie przypadkiem w środku filmu, ale wciągnął mnie od pierwszej chwili - z początku ze względu na zdjęcia, a później ze względu na ciekawą historię, śmieszną i wzruszającą. Nie spodziewałam się po Schweigerze takiego scenariusza i reżyserii.

cysiau

Masz całkowitą rację - chwyta za serce :) Ray Collins Hot Club - Barefoot , miłego słuchania :)

natoosh

Ja tez dzisiaj wlaczylam nie od poczatku ale odrazu mi sie spodobal i naprawde byl swietny i wzruszajacy...polecam rowniez ;))

ocenił(a) film na 8
natoosh

Widziałam ten film od początku i - jest boski ;) Uśmiałamsię w wielu momentach i czasami nawet wzruszyłam (!).
A co najlepsze - gdyby nie piosenka "Hallelujah" w zwiastunie to nie obejrzałabym tej świetnej komedii ;)