Na mózg Ci padło? Jest to największe gówno w historii polskiej kinematografii... za takie filmy to się powinno do więzienia wsadzać. Skąd się bierze tyle kretynów(-nek), którzy się tak zachwycają tym ścierwem. Widać jakie mamy tępe społeczeństwo...
że oglądasz same filmy z lat 70 to się nie dziwie ze nie lubisz takiego kina. Ze polskie to nie znaczy ze gorsze..wyraziłam swoje zdanie i nie musisz już wyzywać od tępych i kretynow.najwidoczniej sam taki jesteś.o gustach się nie dyskutuje.
Zdaję sobie sprawę, że, niestety, wielu ludziom ten film może sie podobać, ale jedna kwestia nie ulega najmniejszej wątpliwości: dźwiękowców pracujących nad tym fimem powinni wy*** z roboty, albo chociaż odesłać do szkoły. Naprawdę, nie wiem jak można było tak spieprzyć audio, śmiało mogę powiedzieć, że jest to najgorszy film pod tym względem jaki dany mi było oglądać.
Najlepsza Polska Komedia. hihihi. A takie komedie jak Seksmisja,Kiler,Chłopaki nie płaczą to nie komedie?Czy może dramaty? hihi.
Film byl dobry. Ludzie to komedia,by sie odprezyc,posmiac sie.
Daje 7/10 . Zasłużone .
pierwsze minuty tego filmu mnie nudzily,ale potem sytuacja zaczela sie rozkrecac. Syn tej nauczycielki byl swietny. :) I potem jak go zalatwila... :D.