PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=439908}
5,9 305 tys. ocen
5,9 10 1 305023
5,1 39 krytyków
Lejdis
powrót do forum filmu Lejdis

ze bedzie klapa ;| wszyscy pojda nastawieni na cos w stylu testosteronu a bedzie jakas malosmieszna żenada, bo - spojrzmy prawdzie w oczy - kobiety nie są smiesze :]

aleosochozi

heh, dzisiaj w tym statystowałem. scena z kotem i adamczykiem na jakimś raucie. poznacie mnie po husarskich skrzydłach i hełmie :)
a film sam w sobie pewnie nic specjalnego.

aleosochozi

Ja bym się nie martwił. W końcu to ci sami twórcy. No i pamiętaj że to ma byc kobiecy punkt widzenia, więc to pewnie mężczyźni będą śmieszni :).

aleosochozi

bardzo bym chciała iść do kina na ten film, ale niestyty obawiam się że ten film będzie dużo gorszy od testosteronu, (już nie wspomne o filmie ciało, pójdę dopiero po tym jak dowiem się od innych co sądzą na temat filmu, tz tych co obejrzeli ten film i jeśli okaże się że jest ok to z miłą chęcią się wybiorę do kina, mam nadzieje że rozczaruje się pozytywnie:) pozdro 4all;-)

aleosochozi

Klapa to mało powiedziane...widzieliście trailer???

winozaur

wczoraj wlasnie bylam w kinie & leciala reklamowka polegajaca na tym ze cztrey babki skacza na pilkach w jakiejs sali gimanstycznej & sie smieja. Nie wiem czy to byl trailer, w kazdym razie zenada.

aleosochozi

To nie był trailer, tylko zajawka, czyli po prostu poinformowanie ze taki film będzie. Raczej niezbyt ciekawe (i te głosy).

ocenił(a) film na 1
aleosochozi

Zwiastun wzbudził moje przerażenie i zażenowanie, za sam trailer dałabym -1/10.

ocenił(a) film na 7
aleosochozi

kobiety nie są śmieszne? :D matko to z czego ty się smiejesz :)