Poziom intelektualny, zaangażowanie, nowatorstwo i przenikliwość Twojej recenzji aż nazbyt dobrze tłumaczą dlaczego ten film Ci się spodobał, moja droga.
doprawdy? no patrz ty nie wiedziałam w ogóle coś podobnego..coś jeszcze masz do powiedzenia?
napisałam że film fajny nie wystarcza Ci to?
Właśnie Twoje stwierdzenie że "film fajny" wystarcza mi do wyrobienia sobie opinii o Twoich kompetencjach do recenzowania dzieł kinowych.
Jak ja kocham forumowiczów, którzy tylko się wymądrzają a sami nic sensownego nie napiszą...
Ty, lizard(pseudo)king, a może pochwal się swoim pakunkiem filmów, co? Bo jak dotąd, to własne konto masz puściutkie. Ciekawe czy to dlatego, że boisz się, że ktoś wyśmieje Twoje ulubione filmy, jak Ty wyśmiewasz czyjeś, czy może Twoja obecność tutaj jest jedynie przypadkowa i masz na celu prowokowanie? Twoje uwagi nie są w najmniejszym nawet stopniu cenne, zazwyczaj gnoisz w każdym temacie, w jakim się wypowiadasz. Tak, poszperałam w Twoich wypowiedziach i jestes bardzo przewidywalny. Kolejny pseudoznawca kina. Kto Cię prosi o wyrabianie sobie opinii na temat innych użytkowników? Jak masz coś do powiedzenia o filmie, to pisz, najlepiej zakładaj swoje własne wątki, bo do dyskusji to Ty się średnio nadajesz, chyba tylko Ty sam dla siebie jesteś rozmówcą na wystarczająco wysokim poziomie. Współczuję Ci, bo chyba musi Ci być cholernie ciężko w życiu.
ps. nie wiem co można napisać wybitnie intelektualnie bogatego o filmie "Lejdis" ... czysta rozrywka, ot - fajny film. Nic dodać nic ująć. Nie jest to kino wysokich lotów, żart prosty, czasem prostacki, ale ja zaśmiewałam się chwilami do łez :)
Czlowieku, wuluzuj. Dziewczyna tylko napisala, ze film jej sie podobal. Wkur... mnie ludzie, ktorzy mysla, ze pozjadali wszystkie rozumy i sa najmadrzejsi na calym swiecie... Pewnie na forum wyladowujesz swoja zyciowa frustracje, ale coz takie zycie ;) Nie wszystkim w zyciu sie udaje.
Ps. Akurat Lejdis mi sie nie podobalo. Znacznie bardziej wole Testosteron, ale coz, to kwestia gustu :)
dziękuję za wstawienie się za mnie :) co do filmu to kwestia gust, ja się uśmiałam z niektórych akcji :)Pozdrawiam
Ja się za Tobą nie wstawię, bo uważam ludzi, którzy się zachwycają tym gównem, za idiotów, prostych niczym drut. W tym filmie wszystko jest żałosne - fabuła, dialogi, aktorstwo, sztuczność bohaterek, beznadziejny montaż. Dno i 3 metry mułu.