PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=439908}
5,9 305 tys. ocen
5,9 10 1 305023
5,1 39 krytyków
Lejdis
powrót do forum filmu Lejdis

jedna z lepszych polskich komedi!juz na pewno z nowszych to hit...ciekawy,zakrecony a cytaty to po prostu wymiataja!

ocenił(a) film na 1
sloneczkowa

Idź już lepiej spać. Ja nie wiem jakim trzeba być debilem, żeby ten film się komuś podobał. Prostactwo do bólu...

Alex303

dlaczego zaraz debilem? rozumiem ze film mogl ci sie nie podobac ale nie daje ci to prawa do obrazania tych ktorzy go lubią..nie jest jakis ambitny ale jest po to by sie posmiac a nie rozwazac na problemami egzystencji ;] glupi tez jest ale nie pakujmy wszystkich filmow do jednego worka i nie oceniajmy przez ten sam pryzmat od razu bylo wiadomo ze nie bd to madry film ale o to chodzi ma rozbawic rozluznic a nie dawac do myslenia

ocenił(a) film na 3
sensimila

Nie rozumiem co jest takiego rewelacyjnego w tym filmie? Dla mnie jest wyjatkowo slaby zwlaszcza jesli porowna sie go z "testosteronem". Kilka tekstów jest naprawdę niezłych ale nic ponad to. Ten film nie niesie żadnej treści, fabularnie jest bardzo cienko, a poza tym jest zdecydowanie za długi.

użytkownik usunięty
sloneczkowa

Myślę, że są filmy marne, które jednak z pewnych powodów pewnej grupie ludzi się podobają i potrafię to uszanować. Natomiast "film" lejdis jest tak zły, że osoby, które nazywają go "jednym z najlepszych" czy "hitem", budzą we mnie obawy o ich kondycję intelektualną.

sloneczkowa

Nie wiem co Ci się w nim podobało, jakie cytaty uważasz za dobre, i ogólnie zastanawiam się jakim cudem ten film może się podobać. Dla mnie jest w nim pokazane tylko chamstwo, wulgarność, prostactwo, brak szacunku do siebie. A cytaty? Chodzi Ci o używanie słowa "ku..a", jako przecinka? Nie, ja podziękuję.