PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107466}

Lemony Snicket: Seria niefortunnych zdarzeń

Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events
2004
7,0 80 tys. ocen
7,0 10 1 79533
6,2 38 krytyków
Lemony Snicket: Seria niefortunnych zdarzeń
powrót do forum filmu Lemony Snicket: Seria niefortunnych zdarzeń

jestem po obejrzeniu tego filmu już grubo bo 2 miesiace. on jest po prostu DO BANI!!
ten patos...
ten na siłe wymuszany pietyzm...
to stanowczo nie to, co pan snicket chcial przekazac swoim wielbicielom.

użytkownik usunięty
chinese_bomb

Mi się bardzo podoba ten film. Nie wiem o czym ty piszesz. Lepiej obejrzyj jeszcze raz ten film i przejrzyj na oczy...

ok :P. ale nie kazdemu musi sie podobac ta wymyslna bajeczka, prawda? widziałam w swoim zyciu filmy bardziej ambitne od tej szmiry, ktora prezentuje "to".

użytkownik usunięty

ten film jest nudny, z książką nie ma zbyt wiele wspólnego, wszystko skrócone i jeszcze wątek z pożarami. nic ciekawego
Iri

nie wiem czemu sie czepiacie ze byl skrocony... wiadomo ze zawsze ksiazka jest lepsza od filmu i film musi sie zmiescic w max. 3 h wiec bez przesady....

ocenił(a) film na 9
chinese_bomb

chyba za bardzo nie czaisz znaczenia słowa Patos. W ,,antybajce'' jaką jest ten film na patos po prostu nie mam miejsca.

ocenił(a) film na 9
moon69

czego chcesz? przecież fajnie jest czasem otworzyć słownik na jakiejkolwiek stronie i rzucić paroma słówkami mając nadzieję, że inni też nie znają ich znaczenia :D hehehe. człowieku, otwórz jeszcze raz słownik, przeczytaj znaczenie słów "patos" oraz "pietyzm", obejrzyj ponownie film i zastanów się nad swoim postępowaniem...

hug_a_rainbow

może miało być "potatoe" a nie "patos"....każdy moe się mylnąć...

ocenił(a) film na 9
chinese_bomb

Posłuchaj Licho. Ja wiem, że w pewnym wieku jest się buntownikiem, chce się być na przekór wszyskim, itd., itd. Ale mnie się wydaje, że jeśli masz chociaż trochę oleju w głowie, to wiesz, że trzeba uszanować gusta innych. Nie mówię, żeby nie mieć własnego zdania, broń Boże, ale uważać na to, co się mówi.
A mi się podobało.