PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=765212}

Life

2017
6,3 89 tys. ocen
6,3 10 1 88996
5,6 37 krytyków
Life
powrót do forum filmu Life

Dlaczego Jake jeszcze zyl i super kosmita go nie zjadl???? Mial na to wystarczajaco czasu. Poza tym kapsula byla w srodku czyms dziwnym oblepiona.....

Morus_filmweb

Może grawitacja zaszkodziła biednemu Calvinowi?

ocenił(a) film na 8
zygia

A może to coś w rodzaju kokonu?

ocenił(a) film na 6
Morus_filmweb

Podejrzewałem, że to były podwaliny pod drugą część filmu. Jakaś dalsza mutacja kalwina.. być może jakaś forma rozmanażania się z wykorzystaniem innej formy życia. W tym przypadku człowieka.

Ale o tym już się nie przekonamy bo drugiej części nie będzie, bo pierwsza się źle sprzedała.

Morus_filmweb

Myśę, że Calvin chciał pokazać Jake'owi że dostał się na ziemie

Morus_filmweb

Mi się wydaje, że jakby ludzie zobaczyli w kapsule rozszarpanego trupa, mogliby nabrać podejrzeń i jej nie otworzyć, a Calvinowi zależało na tym, aby jednak ktoś go wypuścił na Ziemię :)

ocenił(a) film na 10
Morus_filmweb

Podczas powrotu w ziemską atmosferę na kapsułę działa bardzo duże przeciążenie które uniemożliwia astronautą nawet podniesienie dłoni. Więc kosmita może nie był w stanie zjeść naszego bohatera :)

ocenił(a) film na 7
Morus_filmweb

Myślę że Calvin zaczął mutować jakieś połączenie Aliena z czlowiekiem.
Rybacy w Azji są bardzo ciekawi świata zobaczyli kolesia oblepione go czymś i ochoczo otworzyli właz. Takie otwieranie furtki do drugiej części na siłę. Film jak najbardziej spoko. Lepszy niż dzieło Scotta.