Kto waszym zdaniem powinien wcielić się w postać najlepszego superbohatera w Justice League?
Brak pojęcia o nowych komiksach i występach AM. Mogę Cię zapewnić że ten bohater już nie ssie, ale co może wiedzieć człowiek żyjący stereotypami.
Brak pojęcia o nowych komiksach i występach AM. Mogę Cię zapewnić że ten bohater już nie ssie, ale co może wiedzieć człowiek żyjący stereotypami.
To jest cytat gościu. Masz Sheldona jako awatar, oglądasz serial, a nie ogarniasz prostego cytatu. Poza tym cudzysłów o czymś świadczy.
Tak, ten cytat kiedyś rzeczywiście był śmieszny. Teraz mam urazę do tego serialu, ponieważ przez ten cytat 3/4 planety myśli że Aquaman ssie i pije mocz ryb.
Oczywiście, że tak! Aquaman był jednym z założycieli Justice League. Ponadto umie w każdej chwili przyzwać Krakena, wyskoczyć z dowolnego kibla na świecie i rozmawia z delfinami. Jaki inny superbohater może się pochwalić takimi mocami??
Aquamana zamurowali w Gdańsku na ul. Długiej.. powiesili mu listek na jajkach i tyle zostało z Aquamana.. bycz plis..
Superman mógłby zamrozić Aquaman'a swoim oddechem. Zielona Latarnia mógłby zamknąć go w kuli mocy swojego pierścienia i poczekać aż skończy nu się tlen. Wonder Woman mogłaby złapać go swoim lassem i wystrzelić na orbitę poza tym jest silniejsza od niego. Jest wiele bohaterów lepszych i silniejszych od Aquaman'a.
Co ty wiesz o superbohaterach. Aquamana pokanał Supermana już dawno, zresztą od czasu tej walki nosi on 2 pary majtek.
Zielona latarnia to leszcz a Wonder Women ma potajemny romans z Aquamanam (oczarowała ją ta blond czuprynka).
Co wiecej Aquaman nie pracuje sam. Nie licząc wszystkich wodnych istot, które są na jego zawolanie ma też 2 przydupasów -Aqualad i Aquagirl. Jeżeli, ktoś chociaż spróbuje zaatakować Aquamana (w co wątpie) to właśnie oni wbiją mu trójząb w dupe!
Nicolas Cage idealnie nadaje się do tej roli.
Zgadzam sie z Tacho, Aquaman miazdzy system.
W razie gdyby ktos mial watpliwosci - http://www.youtube.com/watch?v=V0kvdi3GGA0
Po pierwsze jestem wyznawcą MARVEL'a mało wiem o DC, po drugie daj jakiś link o tej walce z Superman'em bo nie wieże.
Co nie wieŻysz? Nie kumam.... Wybudujesz wieŻę jak Ci pan Tacho pokaże film? Ja tam wieRZę, że Aquamen jest najlepszy :)
No nie wierze obejżałem wszystkie odcinki ligi i każdy odcinek wskazuje na to że superman jest the Best.
Widze, że jesteś niedowiarek. 0 szacunku dla Aquamana. Prosze tutaj masz linki jak najlepszy superbohater pokonuje:
Superman - http://onceuponageek.com/images/aquacover36.jpg
Zielony leszcz latarnia - http://static.comicvine.com/uploads/original/5/59300/2888483-2145654-aquaman_jus tice_league4.jpg
i pokazuje Batmanowi, kto tu jest szefem - http://insidepulse.com/wp-content/uploads/2012/12/Aquaman-15-Justice-League-clif fhanger-2.jpg
widać co Aquaman trzyma w ręcę żeby pokonać supermana :) oszust
batman spokojnie sam na sam by go pokonał
A no właśnie żeby to nie jest raczej Aquaman vs Superman tylko Krypton vs Superman bardzo śmieszne. A ten z batmanem to jasne zgodzę się.
To tylko świadczy o jego wysokiej inteligencji. Zna słabe punkty wroga i umie je wykorzystać. Kolejny z plusów tego genialnego superbohatera.
Batman nie poradziłby sobie z 1 delfinem a co dopiero z Aquamanem.
3 na 1 a i tak Aquaman dał rade: Zielony leszcz zaraz zginie, Batman z tyłu łapie oddech a Superman już pływa z rybkami
http://static.comicvine.com/uploads/original/5/59300/2888483-2145654-aquaman_jus tice_league4.jpg
Nikt nie powinien zagrać Aquamana, bo ta postać jest beznadziejna i tyle. A najlepszy super-hero DC to jest oczywiście Batman.
W pierwszym podejściu do ekranizacji JL, czyli "Justice League: Mortal" (scenariusz: Kieran Mulroney, Michele Mulroney), w rolę Aquamana miał podobno wcielić się chilijski aktor Santiago Cabrera. Później pojawiły się plotki, że brani byli również pod uwagę: Leonardo DiCaprio, Paul Walker, Ryan McPartlin i Daniel Craig. W drugim podejściu (scenariusz: Will Beall) ,miał pojawić się Aquaman i ponoć miał odegrać kluczową rolę w filmie (tak więc dobrze, że scenariusz Bealla trafił do kosza). Fani "Seamana" (czyli spermy, jak twórcy serialu "South Park" nazwali biednego Aquamana w odcinku "Super Best Friends") chcą, aby ich ulubionego superbohatera zagrał Alexander Skarsgard lub Josh Holloway. Ja osobiście uważam, akurat Aquaman jest najmniej potrzebny w drużynie. Jeśli jednak miałby się kiedykolwiek pojawić na dużym ekranie, to tylko pod nazwą Orin, czyli żaden tam Aquaman (bo brzmi to jak pracownik Aquanetu - poznańskiej filmy wodociągowej, albo fan zespołu Aqua - tych od przeboju "Barbie Girl"), ani też Arthur Curry.
Chris Hemsworth. Wiem że on jest zajęty graniem Thora w Marvelu ale widziałbym go w roli Aquamana. Jakoś mi tak pasuje.
Ja bym w roli Orina widział chociażby Alexandera Skarsgarda lub Todda Lasance'a.
Ostatnio jak czytałem nowe komiksy JL, to gęba Aquamana skojarzyła mi się ze Stephenem Amellem.
Tak, wiem, że gra Arrowa i małe szanse, żeby miał dostać rolę innego superbohatera w tym samym czasie, w którym gra w serialu, ale tak tylko mówię, że podobny i IMHO byłby dobry. :]