PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=426598}

Liga Sprawiedliwości

Justice League
2017
6,0 102 tys. ocen
6,0 10 1 102108
4,4 63 krytyków
Liga Sprawiedliwości
powrót do forum filmu Liga Sprawiedliwości

Batman

ocenił(a) film na 3

Batman w robocie pająku?? WTF??
W Batman vs Superman nietoperz był bardzo fajnie przedstawiony, czarny charakter, twardziel który nie boi się oberwać, z pakietem gadżetów. Sceny walki bardzo fajne jak np. wyciąganie gościa przez ściane, wyjęte z gier o gacku. Jednym słowem był klimat.
W JS Batman jest cieniem samego siebie. Jest słaby, głupi, impulsywny, zapomniał jak się walczy. Batman strzelajacy zamiast rzucający batarangi?? Coś im się popieprzyło. Dla mnie najgorsza postać z całego filmu.
Co do samego filmu, twórcy chyba nie wiedzieli w jakim kierunku chcą podążyć. Z jednej strony miało być poważnie, z drugiej jakny pozazdrościli marvelowi i na siłe próbowali wcisnąć troche śmiechu- słabo im to wyszło.
Dla mnie bronią się jedynie Flash, WW, i pancio wodnik.

Rebellion

". Z jednej strony miało być poważnie, z drugiej jakny pozazdrościli marvelowi i na siłe próbowali wcisnąć troche śmiechu- słabo im to wyszło." hm, a możecie chcieli i to i to, albo zachowac równowagę?

ocenił(a) film na 8
Rebellion

Batman zawsze miał takie zabawki, Co w tym dziwnego?

ocenił(a) film na 3
Himiteshu

Może ja oglądałem czy grałem w inne batmany, ale nie przypominam sobie by gacek miał robota pająka czy strzelał do innych. Batman to gadżeciarz , multum różnych zabawek ale nigdy pistolety.

ocenił(a) film na 8
Rebellion

Batman to przede wszystkim komiksy