PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=426598}

Liga Sprawiedliwości

Justice League
2017
6,0 102 tys. ocen
6,0 10 1 102108
4,4 63 krytyków
Liga Sprawiedliwości
powrót do forum filmu Liga Sprawiedliwości

tej kreskówki, szkoda tylko że aktorzy Batmana i Supermana sie zmienią

ocenił(a) film na 4
shady_88

Właśnie, że dobrze. Nie wyobrażam sobie Bale'a w tym filmie :)

Ultor

Ja i też nie lubię tego aktora.On chyba gra nawet Mojrzesza czy Exodusa.

ocenił(a) film na 4
LordVader345

Tak, w tym polskim zespole Exodus gra.

shady_88

A wiecie może kto jeszcze (chodzi o superbohaterów) znalazł by się w filmie??

ocenił(a) film na 10
Erigone

A moim zdaniem to będzie kiszka straszna. Nielubie takiej mieszaniny w jednym filmie. Więc dobrze ze Bale w tym nie zagra.

ocenił(a) film na 6
Mateo_SF

Niestety ale zgadzam się z przedmówcą. Ewidentnie odnosi się wrażenie że coś z tym filmem będzie nie tak. Wystarczy choćby spojrzeć na tą "łapankę" na odtwórców głównych ról. Niewielu aktorów z tzw. górnej półki po przeczytaniu scenariusza chce mieć z tym filmem coś wspólnego.

taomoguei

jestem fanem ekranizacji komiksowych ale sama bajka mi sie nie podobała a co dopiero film który ma powstać, jak dla mnie za duża mieszanka postaci

rezus

Bajka nie była dobra.Dopiero ta w 2008 była dobra,niektóre animacje też.Ja tylko nie chcę, żeby wystąpił w niej:Wally West(drugi Flash),John Stewart+Hawkgirl(bo oni do siebie nie pasują,lepiej Hawkgirl+Halemba,kiepska wersja Marsjanina Łowcy i różne niepotrzebne postacie,które pojawiają się na chwilę.

P.S.Wow,8 lat od wpisu...

taomoguei

Kto Ci powiedział że Hardy zrezygnował bo zły scenariusz lol? prawdopodobnie nie ma czasu,kręci co innego itd.W dodatku wydaje mi się że nie chciał on zagrać pobocznej postaci która w dodatku jest mało co znana.