PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=426598}

Liga Sprawiedliwości

Justice League
2017
6,0 102 tys. ocen
6,0 10 1 102108
4,4 63 krytyków
Liga Sprawiedliwości
powrót do forum filmu Liga Sprawiedliwości

Postacie na które liczę i mam nadzieje, że w końcu się pojawią. Zapraszam do pisania waszych własnych typów.

Martian Manhunter- jedna z najpotężniejszych istot w uniwersum DC. Świetna historia, świetny charakter a i zdolności bardzo fajne. Latanie, siła, szybkość, zmienianie kształtu, telepatia. Praktycznie nie do ruszenia przez większość istot na świecie. Trochę drugi Vision. W komiksach był członkiem założycielem JL i mam nadzieję, że tak też będzie i tym razem. Z odpowiednim głosem, prowadzeniem postaci i designem mógłby być czołową postacią DC Universe.

Green Arrow- przydałoby się trochę odprężenia w mrocznym uniwersum. Fajna postać strzelająca żartami by się przydała. Oczywiście nadal jest cień szansy na Stephana Amella i trzymam za to kciuki ;) Zwłaszcza chciałbym ujrzeć starcie Green Arrow vs Hall Jordan.

Hawkman- w wersji egipskiej, choć ta jest w serialach więc bardziej prawdopodobna jest wersja kosmiczna. Ale i tak mogłoby być ciekawie.

Kuba_Marciniak

Marsjanin-raczej na 2-3 część.
Green Arrow- może w 2 części 1 pierwszego filmu...
Hawkman-nie teraz. A jakiebjest pochodzenie kosmiczne?

ocenił(a) film na 4
LordVader345

Tak jak Hawkgirl pochodzili z tanagari , planety tak daleko oddzielonej od Ziemi iż rzekomo nie ma jak sie doniej dostać z naszej galaktyki.

maria_anna_s

Jest pochodzenie kosmiczne,ziemskie i egpiskie. Są jeszcze jakieś?

Kuba_Marciniak

Najlepsze takowy skład:
Wielka Trójca,Flash aka Wally West lub Bart Allen,Green Lantern aka John Stewart i Guy Gardner,Czarny Kanarek,Green Arrow,Aquamen,Hawkgirl,Cyborg

ocenił(a) film na 3
Kuba_Marciniak

Też bym chciał Marsjanina plus jakiś solowy film z nim, cyborg powinien być w teen titans no ale Goyer nie lubi J'onna, więc wątpię żebyśmy go zobaczyli w tej fazie.

ocenił(a) film na 3
Hawkarooney

Goyer jest tak ważną tam postacią, że Affleck zmienił połowę jego scenariusza BvS :D :D.

Kuba_Marciniak

Ja bym chciał ujrzeć Flash jako Blue Lantern( oczywiście jako Easter Egg) .

ziomekvo

a moze tak jeszcze nech bedzie Dr.Fate (Kent Nelson) , Black Adam, Spectre (Jim Corrigan) , Flash (Jay Garrick) , Power Girl , Green Lantern (Alan Scott) Wildcat(Theodore "Ted" Grant) , Capitan Marvel (Billy Batson "Shazam") a jescze Superman,Batman,Wonder Woman z Earth-2The New 52

ocenił(a) film na 4
Kuba_Marciniak

Głównie zależy mi osobiście na zobaczenie : Shayera Holl ( Hawkgirl) oaz Marsianinie. Orientuje się, że oni też byli jednymi z założycieli.

ocenił(a) film na 4
Kuba_Marciniak

Wersja egipska, słaba. Ogólnie serialne słabo się bronią, Arrow jeszcze jeszcze ale flash to porażka...