PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=426598}

Liga Sprawiedliwości

Justice League
2017
6,0 102 tys. ocen
6,0 10 1 102108
4,4 63 krytyków
Liga Sprawiedliwości
powrót do forum filmu Liga Sprawiedliwości

Jak w temacie, wcześniej nie ma szans na realizacje. Jeszcze muszą wyjść ekranizacje supermana, flasha i wonder woman by wogóle zacząć początek procesu produkcji. Niestety przyjdzie nam poczekać. Najgorsze jest to że na ekranie nie zobaczymy ani Cavila jako supermana ( tak powiedział Snyder ), ani Bale' a jako batmana. Chce mi się płakać ale i tak mam zamiar zobaczyć ten film...

pedro98

Nie widzę nikogo innego poza Balem oraz Cavilem w roli Batman i Supermana. To będzie straszne :(

ocenił(a) film na 5
urinmyveins

Faktycznie ciężko wyobrazić sobie współczesne produkcje Batmana bez Bale'a, jednak jeszcze nie wiemy jak zabłyśnie Cavill w Man of Steel, może być tak ze tak rola mu "nie pyknie" i zobaczymy kogoś bardzie odpowiedniego... To są oczywiście tylko moja luźne przemyślenia, natomiast bardziej obawiam sie kto zagra Flasha i jak pokażą zielonego ufoludka z Marsa... No cóż poczekamy i zobaczymy ;)

pedro98

Jak to inny będzie Batmanem to nie oglądam :).

użytkownik usunięty
pedro98

W jednym z wywiadów Bale mówił, że nie dostał propozycji zagrania w Justice League ale za to powiedział, że jeżeli taką ofertę by dostał to za zgodą oczywiście Nolana zagrałby Batmana w Lidze Sprawiedliwych, bądźmy dobrej myśli :)

hmmm no nie wiem czy chciałbym, zeby Bale w kolejnych filmach charczał jak marlon barando w ojcu ;D

użytkownik usunięty
loozack

Ja bym chciał :) Wg mnie ta chrypa to genialny pomysł.

właśnie dla mnie to było beznadziejne. Charczał jakby sie dusił, wygladało to komicznie wg mnie

pedro98

no to lipa, jak supermana mają zmieniac co film jak w przypadku hulka. Po co tworzyc "spojne uniwersum DC' podobnie jak w przypadku marvela, jezeli zmieniaja aktorow co film?

loozack

W Marvelu zmienili tylko aktora grającego Hulka i War Machine, a w Batmanie już zmieniali aktorkę grającą Rachel, więc nie jest tak źle. Mi tam obojętnie kto będzie grał Batmana i Supermena, byle było dobre kino rozrywkowe...

Grabka23

A kogo byście chcieli zobaczyć jako głównego przeciwnika ?

Ja chyba Jokera i ewentualnie Luthora, Zoda lub Brainaca...

pedro98

Darkseid :D

Grabka23

co do batmana, prawde mowiac obejrzalem 2 części, ale jakoś nie specjalnei wciagnałem sie w postacie, które tam graja dlatego tez zmiany jakos nie odczułem. Joker raczej nie, Luthora tym bardziej nei chciał bym widziec. Brainaca nie było wiec to mogloby byc cieakwie

ocenił(a) film na 6
pedro98

Czytałam,że najpierw wyjdzie Justice League,a później dopiero zrobią ekranizacje do bohaterów.