PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=426598}

Liga Sprawiedliwości

Justice League
2017
6,0 102 tys. ocen
6,0 10 1 102108
4,4 63 krytyków
Liga Sprawiedliwości
powrót do forum filmu Liga Sprawiedliwości

jak narazie do mnie nie przemawia .. Ben Affleck jako Batman? o boze. Gal Gadot jako Wonder Woman? czy Wonder Woman nie powinna być przypadkiem dość potężną kobitką z krągłościami w pewnych miejscach? a Gal jest chudą deską bez wyrazu ... jakoś tego narazie nie widze

dms_fw

Opinie o aktorze który miał zagrać jokera były podobne przed premierą ...

ocenił(a) film na 7
dms_fw

Ben Afleck od chyba trzech lat udowadnia, że zasługuje na miano dobrego aktora m.in. "Miasto złodziei" i "Operacja Argo". Teraz jak Ben się mocno wyrobił z aktorstwem, to narzekanie na niego jest spóźnione jak przyjazdy PKP, a także może być wynikiem jakichś zakodowanych we łbie uprzedzeń ("Widziałem/widziałam go kiedyś tam w starym, gównianym filmie. Nie pasuje!").

Gal jest chuda, ale też nie aż tak chuda jak w serii "Szybo.. i szybciej"... czy coś tam (nieważne). Gal musiała specjalnie się przygotowywać do roli, tak samo jak wczesniej Antje i Henry, zresztą zobacz jak Henry wyglądał przed i po "Człowieku ze Stali" [ http://bestmoviesevernews.com/wp-content/uploads/2013/09/Henry-Cavill-Body-Trans formation-into-superman-man-of-steel-images.jpg ]. Jezu, kolejne bezsensowne marudzenie.

ash_williams85

Wystarczy wspomnieć tegoroczną "Gone Girl", i jakiekolwiek wcześniej wątpliwości do klasy aktorskiej Bena Afflecka znikają.

dms_fw

spoko,może jeszcze nabierze cycka i tyłka.

dms_fw

spoko,może jeszcze nabierze cycka i tyłka.

ocenił(a) film na 7
dms_fw

Zgadzam sie co do Wonder Woman załamka jedna z moich ulubionych postaci komiksowych a tu wybrali kobietę która jest niekobieca w budowie poza tym ma mało wyrazistą urodę. Widziałabym kogoś o ostrych rysach, mocno zaznaczonych brwiach błękitnych oczach, mocno zarysowanej szczęce i oczywiście z krągłościami.

Przykre nie chce ocenia filmu zanim się pojawi ale taka Wonder Woman to nic dobrego nie wróży.

ocenił(a) film na 6
kamarza

Będzie dobrze tyłeczek sobie zaokrągli na siłowni do stroju dadzą jej pushupa i git. Na Heath'a Ledger'a też narzekali a było spoko.