I to jest niezbyt dobra wiadomość, ponieważ jest duża szansa, że położy ten film tak samo, jak Man of Steel. Nawet nowy scenarzysta nie gwarantuje sukcesu, także ja jestem bardzo ostrożny i wolę się miło zaskoczyć, niż kolejny raz rozczarować, gdy film okaże się gniotem jak MoS.
Gnioty to pierwszy Kapitan Ameryka , Iron many 2 i 3 oraz oba Thory. Man of steel miał po prostu za duże wymagania a wyszedł tylko dobry film
Snyder nakręcił Watchmenów i 300 więc na ekranizacjach komiksów sie zna
No według mnie może nie nieporozumienie ale fakt faktem film był przeciętny. Ale popatrz na Marvela,ze stajni wyszło na razie 11 filmów (nie licząc Ant Mana) z czego moim zdaniem zbabrane były 2 i 3 część Iron Mana,oba Thory pierwszy Kapitan Ameryka i Hulk. Świetny Zimowy Żołnierz i Avengers i średni Czas Ultrona,czyli po prostu 2 filmy dobre na 11 złych lub przeciętych to wynik tragiczny a DC widzą jak Marvel babrał filmy powinno się uczyć na tym dlatego mam wielkie oczekiwania co do Batman v Superman i JL
Dobrze napisałeś że powinno, niestety Snyder nie trzyma się oryginalnych historii DC, a na siłę wymyśla nowe.