Gdy zobaczyłem że będzie grał Forest Whitaker to wiedziałem że musi to być dobry film a gdy jeszcze ujrzałem Peter Stormare to aż uśmiech zawitał na mojej twarz do tego jeszcze na tym torciku taka wisienka czyli stary poczciwy wyjadacz czyli Arnold Schwarzenegger którego miło było znów ujrzeć na dużym ekranie,sam film dobry z przyjemną efektowną akcją z ładnymi ujęciami wporzo filmik który jednak rozmachu nabiera w drugiej połowie ode mnie pewne 7.5/10.Pozdrawiam
No Arnold jeszcze potrafi dowalić. Dobry film, nie zawiodłem się. Whitaker i Stormare jak zwykle świetni.
Dawno się tak nie uśmiałam jak na tym filmie. Niezłe połączenie komedii z sensacją (chociaż sceny z tym zbiegiem nudnawe).
Fajne jest też to, że nie zrobili z Arniego supermena. Widać, że facet jest po prostu stary, ale za to szczwany z niego lis. I to mi się podoba.
Dokładnie. Film jak dla mnie ekstra. Dużo akcji, pare śmiesznych scen, no i znakomita gra Stormara i Arniego, który na szczęście nie był Terminatorem tylko starym szeryfem, który rusza się jak na emeryturę przystało xD Film na mocne 7 jak dla mnie
Tak, gość, którego postrzelili, podziabali 2 krotnie głęboko nożem, wbili mu szkło i pobili, w międzyczasie zdołał zlecieć z dachu, w ogóle nie jest niezniszczalny, w dodatku na koniec bez pomocy medycznej z szerokim uśmiechem na twarzy rzuca jakiegoś one-linera i odchodzi w siną dal. Tak, masz rację, fajnie, że nie zrobili z Arniego Supermana.