PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603082}

Likwidator

The Last Stand
2013
6,2 26 tys. ocen
6,2 10 1 26262
5,9 13 krytyków
Likwidator
powrót do forum filmu Likwidator

Ja nie daje już rady patrzyć na to trzęsące się ciało, dałby se spokój i odszedł z honorem.

ocenił(a) film na 8
Polemonek

Skoro nie możesz patrzeć, to nie patrz. Czy ktoś Cię do tego zmusza?

ocenił(a) film na 10
Polemonek

Trzęsące się ciało?:D Chyba naprawdę powinieneś isc do okulisty;D

Polemonek

Jaki dziadzio ? coś chyba ci się pomyliło koleś ? pieprzysz jakieś głupoty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polemonek

No dobra widać trzeba to obejrzeć skoro tak się oburzacie, choć w expendables raczej był to przykry widok.

Polemonek

jaki przykry widok ? w Expendables 1 i 2 wypadł świetnie .

ocenił(a) film na 7
Polemonek

hah nie ogladałes to nie oceniaj,arni jak na swój wiek dobrze sie trzyma,zazdroscisz mu i tyle.

ocenił(a) film na 8
Polemonek

Powtarzam po raz kolejny: nie chcesz, to nie patrz. Nikt Ci broni do skroni nie przystawia.

użytkownik usunięty
karoman4

ja wczoraj obejrzałem i powiem że film kozak, arni jak za dawnych lat ;)

ocenił(a) film na 8

To fajnie. Kończę Bondy i też sobie zobaczę powrót Arnolda.

ocenił(a) film na 5

Obejrzałeś online w jakiejś dobrej jakości? Jeśli tak to podzielisz się linkiem? :P

użytkownik usunięty
Dentarg

nie oglądałem online, tylko ściągniete z neta, a jakość hdcam, obraz ok, gorzej z dźwiękiem ;p

użytkownik usunięty
Dentarg

słyszałem że dvdrip ma się pojawić jakoś w maju, więc chyba tyle wytrzymasz ;)

ocenił(a) film na 5

Spróbuję, ale łatwo nie jest ;p

Polemonek

Arnie trzyma się świetnie , wiadomo każdy się starzeje i nikt młody zawsze nie będzie , on dużo ćwiczy , uczestniczy w wyczynach kaskaderskich w czasie kręcenia filmów , biega , jeździ na rowerze , ćwiczy na siłowni , wiem o tym wszystkim bo interesuję się jego osobom to mój Idol, nie trzęsą mu się ręce , nie chwieje się więc to co napisałeś to są same głupoty , w dodatku Niezniszczalni 1 i 2 zagrał tam postać Trencha i wypadł bardzo dobrze jak za dawnych lat , w 2012 roku zagrał w The Last Stand , potem kończył pracę w Expendables 2 , zdążył też zagrać w "The Tomb " z Stallone i jeszcze skończył film "TEN" zagrał w 4 filmach w ciągu roku , to jak możesz powiedzieć że ma złą formę i trzęsące sie ciało , jest w zajebistej formie jak na swoje 65 lat , każdy by chciał wyglądać jak on w tym wieku , i każdy by chciał mieć tyle siły jak on , więc się zastanów może trochę nad tym co piszesz ......

predator118

A nie chce mi sie nawet gadać na ten temat, i tak was nie przegadam a jak nawet to i tak nie zmieni to faktu że arni rusza się jak 65 letnia armata po polu ziemniaków i rola napaka z automatem w ręku pasuje mu jak stringi na dupie.

ocenił(a) film na 8
Polemonek

Jedno mnie zastanawia. Skoro nie chcesz gadać na ten temat, to po co w ogóle go poruszałeś i zakładałeś specjalnie wątek?

karoman4

No cóż, pewnie zakładałem go w nadziei że ktoś podziela opinie, ale widocznie nie podziela, a nawet jesli by podzielał to i tak pewnie nic by to nie zmieniło w obsadzaniu Arniego, więc reasumujac po nic z nudy bo żyje go załozyłem, takie chwilowe wynurzenie, które znudziło mi się chwilę po napisaniu ale nie da się go wykasowac. Rownie dobrze mógłbym zapytac po co ciagniecie temat skoro uwazacie inaczej, wystarczy zignorować i założyć własny, albo pisac w innym skoro ten wam się nie podoba.

ocenił(a) film na 8
Polemonek

Napisałeś takie rzeczy o Arnim i się dziwisz, że jego fani na Ciebie naskoczyli? Dla mnie to nie jest nic dziwnego, tylko zwykła, normalna reakcja fanów. Ale ok, masz rację. Nie warto już ciągnąć tego tematu.

ocenił(a) film na 6
Polemonek

ale jak masz nas przegadac nie ohladajac tego filmu idioto po co wypisujesz glupoty jak filmu nie widziales

ocenił(a) film na 9
sebo8110

"Polemonek" w domu nie może się wygadać przy wiecznie narzucających mu swoją wolę surowych rodzicach, więc wrzeszczy tutaj i robi z siebie "buntownika z wyboru". Podejrzewam, że na jego podwórku wszyscy koledzy go leją po łbie aż buczy :)

ocenił(a) film na 6
Lucas81_2

hehehehe

ocenił(a) film na 6
Polemonek

z.jeb

oszim84

To się pisze bez kropki, chyba że tak się sygnujesz to wówczas z dużej litery ośle.

ocenił(a) film na 6
Polemonek

osioł Cie zrobił na próbę, z tym że zapomniał zabić...z.jeb

oszim84

zjeb

ocenił(a) film na 6
Polemonek

znajdę cie wypruje ci flaki i rozwiesze na płocie psi wentylu

ocenił(a) film na 6
Polemonek

z.jeb
z.jeb
z.jeb

Polemonek

Clint-staruszek od lat nieźle daje radę, to może i Arnold też da. Poczekamy, zobaczymy.

Polemonek

k-u-r-w-a ten fil to jakiś krap.Stanowy śmigłowiec bez kamery termowizyjnej,jakaś zaginiona z targów korweta....co za szitXDXD