Ja nie daje już rady patrzyć na to trzęsące się ciało, dałby se spokój i odszedł z honorem.
Jaki dziadzio ? coś chyba ci się pomyliło koleś ? pieprzysz jakieś głupoty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No dobra widać trzeba to obejrzeć skoro tak się oburzacie, choć w expendables raczej był to przykry widok.
hah nie ogladałes to nie oceniaj,arni jak na swój wiek dobrze sie trzyma,zazdroscisz mu i tyle.
Powtarzam po raz kolejny: nie chcesz, to nie patrz. Nikt Ci broni do skroni nie przystawia.
Obejrzałeś online w jakiejś dobrej jakości? Jeśli tak to podzielisz się linkiem? :P
nie oglądałem online, tylko ściągniete z neta, a jakość hdcam, obraz ok, gorzej z dźwiękiem ;p
Arnie trzyma się świetnie , wiadomo każdy się starzeje i nikt młody zawsze nie będzie , on dużo ćwiczy , uczestniczy w wyczynach kaskaderskich w czasie kręcenia filmów , biega , jeździ na rowerze , ćwiczy na siłowni , wiem o tym wszystkim bo interesuję się jego osobom to mój Idol, nie trzęsą mu się ręce , nie chwieje się więc to co napisałeś to są same głupoty , w dodatku Niezniszczalni 1 i 2 zagrał tam postać Trencha i wypadł bardzo dobrze jak za dawnych lat , w 2012 roku zagrał w The Last Stand , potem kończył pracę w Expendables 2 , zdążył też zagrać w "The Tomb " z Stallone i jeszcze skończył film "TEN" zagrał w 4 filmach w ciągu roku , to jak możesz powiedzieć że ma złą formę i trzęsące sie ciało , jest w zajebistej formie jak na swoje 65 lat , każdy by chciał wyglądać jak on w tym wieku , i każdy by chciał mieć tyle siły jak on , więc się zastanów może trochę nad tym co piszesz ......
A nie chce mi sie nawet gadać na ten temat, i tak was nie przegadam a jak nawet to i tak nie zmieni to faktu że arni rusza się jak 65 letnia armata po polu ziemniaków i rola napaka z automatem w ręku pasuje mu jak stringi na dupie.
Jedno mnie zastanawia. Skoro nie chcesz gadać na ten temat, to po co w ogóle go poruszałeś i zakładałeś specjalnie wątek?
No cóż, pewnie zakładałem go w nadziei że ktoś podziela opinie, ale widocznie nie podziela, a nawet jesli by podzielał to i tak pewnie nic by to nie zmieniło w obsadzaniu Arniego, więc reasumujac po nic z nudy bo żyje go załozyłem, takie chwilowe wynurzenie, które znudziło mi się chwilę po napisaniu ale nie da się go wykasowac. Rownie dobrze mógłbym zapytac po co ciagniecie temat skoro uwazacie inaczej, wystarczy zignorować i założyć własny, albo pisac w innym skoro ten wam się nie podoba.
Napisałeś takie rzeczy o Arnim i się dziwisz, że jego fani na Ciebie naskoczyli? Dla mnie to nie jest nic dziwnego, tylko zwykła, normalna reakcja fanów. Ale ok, masz rację. Nie warto już ciągnąć tego tematu.
ale jak masz nas przegadac nie ohladajac tego filmu idioto po co wypisujesz glupoty jak filmu nie widziales
"Polemonek" w domu nie może się wygadać przy wiecznie narzucających mu swoją wolę surowych rodzicach, więc wrzeszczy tutaj i robi z siebie "buntownika z wyboru". Podejrzewam, że na jego podwórku wszyscy koledzy go leją po łbie aż buczy :)