a czemu nie dodali ze to komedia.
Dla Arniego w sumie pomimo wielkich wywodów warto ten film zaliczyć Bo jak Np kino akcji z Seagalem może być do d lub dobre to i tak zawsze jest na jedno kopyto. Tu jednak w absurdzie kilku wątków Arnie nas zaskakuje na każdym kroku
Nie zgapili tego z niczego, choć Trzeba się dowalić choćby do kilku z kilkunastu rzeczy
--- Dlaczego nie ścigamy ich helikopterem ZAPYTANO -- Ponieważ corvette ZR... jest szybsze od niego ...po tej chwili reżyser tylko pokazuje pościg z helikoptera.
--- Czy te corvette nie miała poduszek bo kumam że opływowy kształt miał pokazać jak to łatwo wziąć tego policyjnego Trucka na maskę ale chyba, by wywaliła ???
--- kolejne Pytanie: za ile będzie w meksyku? i znów ODPOWIEDŹ w tym aucie ZR ... za jakaś godzinę bo jest specjalnie modyfikowany ) i w tej godzinie wydarzyło się wszystko.... nawet wzeszło słońce, nawet FBI odrzutowcem wolniej lecieli (kurde w OK godzinę leci się do Tunezji a postarajcie sie w naszym kraju dojechać gdziekolwiek w godzinę.
Wiem że to Las Vegas i pustynia, wiem że drogi proste ale na grzyb brać odrzutowiec, który leci wolniej niż auto --- co to za corvette że szybsze od samolotu ???? Arnie mógł zadzwonić do pentagonu by zestrzelili je jakimś pociskiem.
----NO i na Koniec bo to uderza w nasz kraj
W Ameryka mają równiejsze pola kukurydzy niż drogi w naszym kraju ? czy to była tysiąc konna corvette, czy corvette allroad bo się pogubiłem.
pogodzę się z absurdami jak moderator dopisze tu KOMEDIA -wszak było śmiesznie
Ale reasumując WARTO bo drugiego takiego filmu z Arnim i wbrew pozorom taką obsadą nie ma z niskimi notami plus jeszcze tak mile i śmiesznie ot żałośnie zaskakują widza ze WARTO ten raz poświęcić