PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603082}

Likwidator

The Last Stand
2013
6,2 26 tys. ocen
6,2 10 1 26262
5,9 13 krytyków
Likwidator
powrót do forum filmu Likwidator

Napisałem wiadomość do dystrybutora monolith co się dzieje z premierą filmu The Last Stand (
Likwidator ) czy to prawda że nie będzie wyświetlany w polskich kinach ? i otrzymałem przed
chwileczką taką odpowiedź od dystrybutora ; Witamy,
Film został tymczasowo wycofany z dystrybucji.
Pozdrawiamy, Zespół Monolith Films.
Myślałem że mnie szlak trafi , kiedy to przeczytałem , e tej Polsce to normalnie zaczyna robić
się wiocha , normalnie w Chu....a sobie lecą , dość że film swoją premierę miał 18 stycznia w
usa to u nas premiera została zaplanowana na 1 marca ( nie wspominając że dystrybutor nadał
idiotyczny tytuł "Likwidator" , lepiej by pasował Ostatni Bastion ) w innych krajach takich jak ,
Italia , Niemcy , Japonia , a nawet Rosja był wyświetlany w kinach a ponadto sam
Schwarzenegger był w tych krajach by promować swój film . I teraz co ? wychodzi na to że
filmu w kinach nie będzie ? dziwić się że filmy pirackie są tak popularne , wcale mnie to nie
dziwi , nie mam wyjścia ? po prostu pójdę do pirata i kupię film piracki by móc go obejrzeć bo
na premierę filmu tutaj w Polsce to nie mam na co czekać , pewnie nigdy się bym nie doczekał ,
a tak przy okazji to Monolith jest najgorszym dystrybutorem filmów w kinie i na nośnikach DVD I
Blu - Ray , nie powinien istnieć , wstyd i żenada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
predator118

Bywa i tak, trzeba czekać aż się pojawi na DVD.

ocenił(a) film na 6
predator118

Ewenement, tym bardziej, że w marcu jest w Polsce premiera biografii Arnolda. No nonsens! Film może i kokosów nie zarobił, ale opinie ma podobno niezłe, więc absolutnie nie rozumiem takiej decyzji dystrybutora.

Minister Zdrowia

Widziałem The Last Stand i jest naprawdę świetny , Arnie jak zawsze trzyma niezłą formę , co do Biografi Arnolda to wiem że miała się ukazać 20 Lutego , ja zamówiłem kilka dni temu w sklepie internetowym i powinienem za 2 lub 3 dni dostać przesyłkę :)

ocenił(a) film na 8
predator118

Ale kanał

giovanni50

Dokładnie :(

ocenił(a) film na 3
predator118

Oglądałem i nic straconego. Troche jak 2 filmy zlepione w całość. Dam z 3/10.

andiqqqq_2

Ja też oglądałem i uważam inaczej strata jest i to ogromna , daje 10/10 film jest super lepszy niż ten idiotyczny Hobbit