PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603082}

Likwidator

The Last Stand
2013
6,2 26 tys. ocen
6,2 10 1 26262
5,9 13 krytyków
Likwidator
powrót do forum filmu Likwidator
użytkownik usunięty
statnik

masakra ze tak dlugo trzeba jeszcze czekac, mimo tego ze zdjecia sa juz nakrecone! film spokojnie moglby miec premiere tego lata bo watpie ze postproducja bedzie trwac prawie rok ;/

tak samo bullet to head, film skończyli a przełożyli premiere z kwietnai czy tam maja na listopad. pewno dlatego to tak trwa ponieważ wiedzą że na expendables2 ludzie pójdą do kina i wtedy pokaża trailer obydwu filmów (mam nadzieje) za 6dni premiera safe ze stathamem, ciekaw czy trailer ex2 pokażą

użytkownik usunięty
statnik

chyba nie mają wyjścia, bo ludzie tylko czekaja na ten trailer.

uniwersalny zolnierz tez wyjdzie latem, fajnie jakby wyszedl do kin, to potrojny seans, najperw 2 razy pod rzad expendables2 a potem uniwersalny zolnierz :)

użytkownik usunięty
statnik

jak nie później bo prawie żadnych informacji o nim nie ma a jest napisane ze premiera w maju

na zagranicznej stronie co wszedlem napisali ze lato 2012 i nic wiecej, tylko pare zdjec jest gdzie wygladaja jak rzeznicy i robole z kopalni ;p

użytkownik usunięty
statnik

trojeczka było całkiem dobra, jedynka niezbyt mnie wciągneła ale czwóreczka chyba będzie najlepsza dzieki adkinsowi, ten gosciu naprawdę wyrasta na kolejną legende kina akcji lat 80/90, bo stathama to juz zaliczam do nich ;)

mi US 3 tak sobie sie spodobal, jedynie koncowka dobra byla walka lundgrena i van damme

statnik

A US III to nie byla przypadkiem ta część gdzie Van Damme walczył z michael jai whitem? A ta gdzie Van Damme ponownie wystapił ponownie z Lundgrenem to 4? Bo bez kitu bylo juz tyle czesci, kilka chyba bez Van Damma, ze już się pogubiłem.

ocenił(a) film na 8
Pijany_Mistrz

US 1 - Van Damme i Lundgren
US 2 - Van Damme I Jai White
US 3 - Van Damme I Lundgren
US 4 - Van Damme, Lundgren i Adkins

są również uniwersalni żołnierze bez tych 4 wymienionych aktorów, po prostu nowa seria ale jej nie polecam

haha nic nie pobije 1 bo to klasyk kina akcji

prof_mateusz27

ale każdy ma inny gust myślę że 4 będzie lepsza od 2 i 3