komornik,samowolka,drógówka ,i kilka innych tytułów Polskiego kina ,naprawde na bardzo wysokim poziomie .Warto obejrzeć ,a będąc już widzem można sie dowiedzieć niejednej informacji jak funkcjonował nasz kraj wcześniej a porównujac to co sie dzieje podczas dzisiejszych czasów ,jest niewiele zmian ...Ogladajac lincz ,obejrzalem ten film dwa razy ,a emocje towarzyszyły mi przez wiekszosc czasu a nawet chwile jeszcze po zakonczeniu tego filmu .
Na ekrany polskiego kina trafia ostatnio na 3 produkcje 2 dobre ,to sukces a efektem tego jest coraz wiecej chetnych ludzi na pójscie do kina ,ja osobiscie ostatnio bardzo chcialem iśc na drogówke po obejrzeniu reklamy tego filmu ,niedawno obejrzalem go na swoim kinie domowym ,takie filmy jak lincz warto obejrzec z kilka razy .
hehe ,nie wiem o co chodzi ,moja wypowiedż na temat filmu jest auntentyczna i szczera ,ja jestem czlowiekiem pokojowym i nie szukam z nudow zaczepek na forach internetowych i portalach solecznosciowych ,a zdrugiej strony to ty chyba masz coś z Polskim bo zle napisalas jedno slowo...ale to śmieszne jest szczezrze mowiac jak ktoś szuka zaczepek tego typu ,chyba jestes drobiazgową/wym czlowiekiem