PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=577958}

Lincz

2010
7,2 53 tys. ocen
7,2 10 1 53193
6,2 20 krytyków
Lincz
powrót do forum filmu Lincz

No właśnie, ale czy przypadkiem ten kęs nie jest za krótki? Widz wrzucony jest w środek akcji, bez większych wyjaśnień. Tylko i wyłącznie pokazane ataki filmowego Zaranka oraz sam lincz na nim.
Jak dla mnie to trochę mało jak na tak wstrząsający dokument, ale być może jest to specjalny zabieg ze strony reżysera, żeby po obejrzeniu tego filmu, każdy przysiadł na chwilę i się zastanowił: co tam się właściwie stało i poszukał informacji w internecie.

P.S Czy sytuacja w której jeden z braci został wykorzystany seksualnie w areszcie śledczym jest prawdziwa? Nic takiego nie słyszałem, a pamięć mam bardzo dobrą. Tak samo kwestia próby popełnienia samobójstwa przez niego?

Adelante88

ja nic o tym wydarzeniu nie wiedzialam,gdyz mieszkam zagranica...film bardzo mi sie podobal(wczoraj mialam okazje obejrzec)....zgadzam sie ,ze.."kes za krotki"..i mialam wrazenie,ze sa jakby porozrzucane kawalki/fragmenty,a sedno za malo rozwiniete....ale pomiomo tego jak dla mnie film bardzo dobry....przy lepszych staraniach moglby byc naprawde rewelacyjny!!!