Po tych zachwytach napaliłem się na ten film i niestety zawiodłem się. Film jest nudny i ciągnie sie jak flaki z olejem, jakaś chaotyczna akcja, ogólnie mało się dzieje.
Nie do końca mogę się zgodzić z Twoją opinią.Nie da się ukryć ,że to kino polskie a nasze filmy są cienkie:( Lincz nawiązuje do sprawdzonego, mega dołującego kanonu, takich filmów jak Dług czy Dom Zły.Czy to arcydzieła? ....nie,czy są lepsze niż reszta polskich gniotów? ....tak. W moje opinii 8/10 w skali kino made in poland:)
zagdzam sie z wypowiedzią węża, film niezły a co do opini bestii "nudny i ciągnie sie jak flaki z olejem" - nie wiem jakie kino preferujesz ale chyba powinieneś oglądać filmy gatunku Transformers - akcja i fabuła na której nie trzeba mysleć (choć realizacja genialna). Lincz wymaga skupienia, przemysleń (już w trakcie filmu). mi ogólenie się podobał, choc czuje pewien niedosyt wypwoedzi, rozładowania emocji w końcówce. moja ocena to także 8/10
Ludzie ten film ukazał sytuację która miała miejsce na faktach po to był ten film to nie miała być jakaś super produkcja mimo to film był naprawdę dobry
Pietras z Kinomaniaka ocenił film na 7. Ja zgadzam się z Jego opinią i również daję 7/10. Ta chaotyczna akcja jak ją nazywasz jest wynikiem po prostu retrospekcji, czyli wtrąceniom scen z minionych wydarzeń do aktualnie dziejącej się akcji filmu.
Zgadzam sie z poprzednikami. Jak na Polskie warunki film dobry, i zarowno on jak i Krzysztof zostaly wysokie przeze mnie ocenione ze wzgledu na autentycznosc oraz pokazanie slabosci polskiego wymiaru sprawiedliwosci. A jak Ci sie nie podobal to idz do kina na Jak sie pozbyc cellulitu- moze on Cie zachwyci. Pzdr