PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=577958}

Lincz

2010
7,2 53 tys. ocen
7,2 10 1 53193
6,2 20 krytyków
Lincz
powrót do forum filmu Lincz

Po tych zachwytach napaliłem się na ten film i niestety zawiodłem się. Film jest nudny i ciągnie sie jak flaki z olejem, jakaś chaotyczna akcja, ogólnie mało się dzieje.

Bestia

Nie do końca mogę się zgodzić z Twoją opinią.Nie da się ukryć ,że to kino polskie a nasze filmy są cienkie:( Lincz nawiązuje do sprawdzonego, mega dołującego kanonu, takich filmów jak Dług czy Dom Zły.Czy to arcydzieła? ....nie,czy są lepsze niż reszta polskich gniotów? ....tak. W moje opinii 8/10 w skali kino made in poland:)

ocenił(a) film na 10
snake007

zagdzam sie z wypowiedzią węża, film niezły a co do opini bestii "nudny i ciągnie sie jak flaki z olejem" - nie wiem jakie kino preferujesz ale chyba powinieneś oglądać filmy gatunku Transformers - akcja i fabuła na której nie trzeba mysleć (choć realizacja genialna). Lincz wymaga skupienia, przemysleń (już w trakcie filmu). mi ogólenie się podobał, choc czuje pewien niedosyt wypwoedzi, rozładowania emocji w końcówce. moja ocena to także 8/10

ocenił(a) film na 9
corelion

Ludzie ten film ukazał sytuację która miała miejsce na faktach po to był ten film to nie miała być jakaś super produkcja mimo to film był naprawdę dobry

ocenił(a) film na 8
snake007

"że to kino polskie a nasze filmy są cienkie:( "

a czyje sa gruuuube?

ocenił(a) film na 8
Bestia

Pietras z Kinomaniaka ocenił film na 7. Ja zgadzam się z Jego opinią i również daję 7/10. Ta chaotyczna akcja jak ją nazywasz jest wynikiem po prostu retrospekcji, czyli wtrąceniom scen z minionych wydarzeń do aktualnie dziejącej się akcji filmu.

ocenił(a) film na 8
Bestia

Zgadzam sie z poprzednikami. Jak na Polskie warunki film dobry, i zarowno on jak i Krzysztof zostaly wysokie przeze mnie ocenione ze wzgledu na autentycznosc oraz pokazanie slabosci polskiego wymiaru sprawiedliwosci. A jak Ci sie nie podobal to idz do kina na Jak sie pozbyc cellulitu- moze on Cie zachwyci. Pzdr