Film specjalnie dla tych młodych wyzywających policje został stworzony tylko po to żeby jeszcze bardziej pogrążyć naszych stróżów prawa. W mojej rodzinie jest wiele policjantów i jestem tym zniesmaczony
No i masz problem. Policja sama od wielu lat pozwala sobie na kompromitację! Poczynając od czasów komuny do teraz, ciągle wychodza jakies historie o policjantach którzy gwałca czy zabijaja, uważam ze bardzo dobrze ze takie filmy powstają. Zarówno Lincz jaki i Dom Zły Wojtka Smarzowskiego ukazuje rysy Policji. Która od lat NIE jest krystaliczna
!!!
A co mają tych hultajów przedstawiać tylko w jasnych barwach policja schrzaniła tą sprawę i ja bym im za to ostro dpier....
Wszarze i nieroby - czasem myślę że było by lepiej gdyby tych perówiarzy wcale nie było .
film dla mlodego pokolenia? Nie otwieraj tylu win i nie pij tyle to moze cos madrzejszego napiszesz. Pograzyc strozow prawa? Oni sami sie pograzaja i nie trzeba ich pograzac. Oczywiscie bardzo czesto to nie jest tez ich bezposrednia wina co w filmie bylo pokazane ale Ty przeoczyles. Film obrazuje patologie ktora co gorsza stala sie normalnoscia i nie tylko w policji ale rowniez z sluzbie zdrowia, sadach, wiezieniach i innym calym tym syfie ktory jak zawsze najlepiej sie rozwija z sferach budzetowych gdzie chwasty nie zostaly wyplewione od dawien dawna a warunki do wyrastania kolejnych sa idealne.
Też bym był zniesmaczony, gdyby w mojej rodzinie było "wielu" policjantów :/
Idź się utop, tylko nie nie skaml już jak piesek...
Nie zniesmaczyło Cię samo zachowanie policjantów tylko to,że sprawa wyszła na jaw i nawet w filmie pokazali?