PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=577958}

Lincz

2010
7,2 53 tys. ocen
7,2 10 1 53193
6,2 20 krytyków
Lincz
powrót do forum filmu Lincz

ocena

ocenił(a) film na 9

ciężko ocenić ten film... dałbym 10/10 ale doprowadzil mnie do takiego stanu ze mialem
ochote zajebać kazdego kto kiedykolwiek mnie skrzywdził. Nie potrafie zrozumiec jak to całe
gowno moglo miec miejsce. Najbardziej irytuje swiat krawatow i elokwencji z jaka sie
wyrazaja. Zycze im takiego typa w srodowisku... chociaz... to pewnie nic nie da bo
znajomosci zalatwiaja sprawe.

ocenił(a) film na 8
Saxo

...no mnie film zmiażdżył...

ocenił(a) film na 10
Saxo

ja tez chciałem zaj...ebac każdego złego - to fakt - film miażdży straszliwie i wzbudza bunt na niemoc zwykłych ludzi. nie wiem czy drugi raz będe oglądać bo znowu sie wku....wie.

ocenił(a) film na 10
corelion

Dokładnie, mnie wku...wiła policja. Bohater w mundurze potrafi powiedzieć że się nie parkuje tak a jak facet z roz...baną łapą zgłasza napad to ten najpierw jarze mu scichnąć, po czym daje mu druk. Już pomijam fakt ze facet długopisa by nie utrzymał. Wcale się nie dziwie że samosąd na dziadku wykonali. Przy grożeniu mojej rodzinie to i tak gość za dobrze wyglądał po akcji, potem mnie ten prawnik wkurzał co zawzięcie prawa bronił.

ocenił(a) film na 10
Saxo

Ja oceniłam na 'arcydzieło', choć w myślach określiłam jako rewelacyjny. Ale to z powodu, aby średnia filmu dalej (tak jak mnie podczas nocy kina polskiego) zachęciła do obejrzenia tego film. To jest naprawdę dobry film, pewnie dlatego, że tak przerażający prawdziwy. Krzyków "o Boże" z moejej strony nie brakowało, gdy ten psychopata bił p.Basię i najstarszego z Gradów.