PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=577958}

Lincz

2010
7,2 53 tys. ocen
7,2 10 1 53193
6,2 20 krytyków
Lincz
powrót do forum filmu Lincz

że nie dopóki nie przeczytałem, że to polski film to bym nie uwierzył...

ocenił(a) film na 7
Megido

wkurza mnie gdy ktoś jawnie sugeruje, że w Polsce nie mamy zdolnych ludzi. Tylko zachód jest zaje,,,,,y :/ litości

1989uRbi

Miałem podobne odczucie jak autor tematu. W Polsce jest mnóstwo naprawdę zdolnych ludzi- tylko często niestety nikt się nimi nie interesuje- są wypierani przez tańszych i gorszych "artystów" , często po znajomości.

ocenił(a) film na 6
Victorez

plakat na wypasie po raz chyba pierwszy w ostatnich latach w naszej kinematografi, co do zdolnych ludzi jest ich masa. Niestety beton trzyma łape na bizesie rozrywkowym jak i na piłce noznej stąd ten cały syf

Megido

też uważam że plakat robi wrażenie. zdjęcia scen już nie bardzo..

ocenił(a) film na 7
ciulek

fakt, plakat miazdzy!

Megido

dokladnie, plakat przypomina jakis konkretny film z czasow sredniowiecza..
niestety jak tylko zobaczylem ze to film pl, dziekuje bardzo

ocenił(a) film na 8
Megido

Czy ja wiem czy taki dobry? Mam wrażenie jakbym patrzył na grafikę komputerową reklamującą drugą część Wiedźmina.

ocenił(a) film na 8
zatracony

prawdziwy plakat Linczu macie tu:
http://plakaty.blox.pl/resource/lincz.jpg

Megido

Miałem tak samo, od paru dni widzę reklamę na FW tego filmu, ale dopiero dziś zauważyłem, że to polski film. Byłem pewny, że to kolejny film z zachodu, a tu proszę, miłe zaskoczenie :).

ocenił(a) film na 8
Megido

A moim zdaniem plakat jest bardzo słaby bo oprócz ładnych ornamentów etc nic ze soba nie prezentuje i był pójściem na łatwiznę, ktoś tu dobrze już powiedział - dużo ma ten plakat wspólnego z Wiedźminem.