czekałam na ten film rok...czekałam, aż puszczą go w telewizji...w końcu poszukiwalam go w internecie...nie mogłam znaleść....i jakieś 2 miesiące temu udało mi się sciągnąć LIST W BUTELCE!!!:DDD ale nie przegapie go teraz....nareszcie zobacze go w TV....ale sie ciesze...to jest jeden z niewieku filmow z Kevinem na który tak bardzo czekałam...kocham go z resztą...to najlepszy aktor...wg mnie:))
pozdrawiam jego fanów:)))
To jedyny film romantyczny ktory tak mnie rusza...ogolnie nie mam potrzeby ogladania filmow o takiej tematyce zbyt czesto.....jednak ten jest dla mnie wyjatkowy...staram sie sciagnac go teraz z internetu ale nie bardzo mi sie udaje znalezc jakas porzadna jakosc mam pytanie przez co wy go sciagaliscie i skad? z gory dzieki za odp
To jedyny film romantyczny ktory tak mnie rusza...ogolnie nie mam potrzeby ogladania filmow o takiej tematyce zbyt czesto.....jednak ten jest dla mnie wyjatkowy...staram sie sciagnac go teraz z internetu ale nie bardzo mi sie udaje znalezc jakas porzadna jakosc mam pytanie przez co wy go sciagaliscie i skad? z gory dzieki za odp