PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=120178}

Lucky Luke

Les Dalton
2004
5,0 5,7 tys. ocen
5,0 10 1 5704
Lucky Luke
powrót do forum filmu Lucky Luke

Oglądałem najpierw wersję z dubbingiem i była świetna. Ostatnio w telewizji zaś oglądałem wersję z lektorem który popsuł cały film.

kamil795_

Nom, Boberek wymiata. XD "Chińczyk" był fajny.

ocenił(a) film na 2
kamil795_

Oglądam właśnie wersję z dubbingiem. Jest wkurzający, żałuję, że nie pofatygowałam się by znaleźć oryginał... Chociaż sam film też nie wydaje się być zbyt wysokich lotów.

użytkownik usunięty
Zmo

Dubbing jest całkiem dobry, szczególnie Daltonowie. Wkurzający to jest tytuł. A Luckiego powinien zagrać Eli Roth, wygląda idealnie do tej roli, tak komiksowo.

ocenił(a) film na 2
kamil795_

Widziałem z dubbingiem, ale niestety - nie uratowało to tego filmu. Dno dnem będzie i choćby Boberek na głowie stawał i na rzęsach tańczył, nie jest w stanie mu pomóc. Goscinny w grobie wiruje... :(

ocenił(a) film na 7
kamil795_

Popieram, polski dubbing naprawdę fajny jest. Boberek jest super, ale i Lubaszenko wypadł świetnie. W sumie wszystkie głosy mi pasowały. Kapitalna robota, a i film też przyjemny, zabawny i bardzo komiksowy. W sumie polecam, zdecydowanie lepszy od wersji z 2009 roku.

ocenił(a) film na 7
Roy_v_beck

Ja właśnie oglądam i niestety tylko wersję dubbingowaną znalazłam :( Jakby ktoś mógł podrzucić linka do wersji z napisami to byłabym wdzięczna :)