PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571031}

Mój tydzień z Marilyn

My Week with Marilyn
2011
6,5 60 tys. ocen
6,5 10 1 59761
6,2 37 krytyków
Mój tydzień z Marilyn
powrót do forum filmu Mój tydzień z Marilyn

Wierzę, że to właśnie Michelle odbierze złotą statuetkę.

ocenił(a) film na 4
jamesdawid

Stepp już się nachapała nagród, nie wątpię w to że jest złą aktorką...ale młode pokolenie też jest warte uwagi, szczególnie właśnie Michelle, trzymam kciuki;* Marilyn nie dostała Globa wiec miejmy nadzieję w hołdzie MM dostanie go Michelle

MrsDean

nie wątpisz w to, że jest złą aktorką? chyba NIEZŁĄ? :]

ocenił(a) film na 7
MrsDean

"Marilyn nie dostała Globa"...owszem dostała za Pół żartem Pół serio

ocenił(a) film na 4
trolik_filmaniak

pomyłka;/ chodziło mi o Oscara

ocenił(a) film na 7
MrsDean

tu pełna zgoda...Oscara nie otrzymała

MrsDean

trzymam kciuki za Michelle.

użytkownik usunięty
jamesdawid

oby go wygrała, bo inaczej padnę na zawał. ledwo co przeżyłam Złote Globy, a tu jeszcze tyle dni do samych nominacji..

ocenił(a) film na 9
jamesdawid

Kto to jest Stepp?

ocenił(a) film na 4
klabing1

chodziło o Streep

MrsDean

Przyzwyczaiłem się, że na tym portalu ludzie są wyjątkowo skacowani życiem a jedyne co potrafią to szukać głupich błędów w tematach i wszczynać zgryźliwe kłótnie lub zaniżać oceny dobrym i wartościowym filmom. Więc nie ma co się rozwodzić, wiadomo o kogo chodziło. Kiabing1 powinien wrócić do gimnazjum.

jamesdawid

Od razu wysyłasz kogoś do gimnazjum. Przecież klabing1 tylko zapytał. Nikt tu nie wszczyna kłótni (chociaż masz rację, niektórzy tak się zachowują). Zresztą może ktoś naprawdę nie skojarzył, zresztą "Kto pyta, nie błądzi". Już Ty bardziej swoją wypowiedzią prowokujesz tę bezsensowną awanturą (fakt, to często się tutaj zdarza). Po co te nerwy i frustracja? Poza tym zdarzają się czasami dyskusje na poziomie of filmach, może jeszcze na taką nie trafiłeś ;)

jamesdawid

Facet,zamiast porównywać kogoś do gimnazjum to napisz "sorry,pomyliłem się" i tyle. Jedyną osobą jaką wszczyna kłotnie jesteś Ty,skoro nie umiesz po prostu poprawić swojego błędu i podziękować,że są osoby które ten błąd dostrzegły.

himym

Sorry,pomyliłem się ;]

ocenił(a) film na 7
jamesdawid

Żadnego z filmów o których mowa nie oglądałam jeszcze ale statuetkę powinna dostać ta aktorka która zagrała rolę najlepiej a to, że Streep już ma na koncie Oscara nie znaczy, że nie powinna dostać kolejnego. Chociaż musze przyznać, że lubię Michelle i mam nadzieję, ze świetnie odegrała MM.

jamesdawid

Meryl jest najlepsza !!!!