PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571031}

Mój tydzień z Marilyn

My Week with Marilyn
2011
6,5 60 tys. ocen
6,5 10 1 59761
6,2 37 krytyków
Mój tydzień z Marilyn
powrót do forum filmu Mój tydzień z Marilyn

Ikona sexu? Chyba dla desperatów
tak samo jak i Pamela Anderson bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........................

użytkownik usunięty
rradek21

hehe a tymi "desperatami " były miliony mężczyzn... Współczesnym naiwnym dzieciakom takim jak ty inne wzorce atrakcyjnosci wbija sie do łba - wychudzone anorektyczki o nijakich twarzach z wytrzeszczem oczu np Angie,Keira i inne szkieletory ,wiec nic dziwnego,ze nic atrakcyjnego nie widzisz w MM Myslisz,naiwniaku,ze wspolczesne "pieknosci" z ekranu nie maja na ryjach tony makijazu?Maja,ale jest tak zrobiony,zeby byle laik sie nie zorientowal Poza tym widac,ze sie nie znasz,skoro naturalny ,jedrny biust i usta MM stawiasz na rowni z silikonowymi cycami i ustami Pameli

dobrze powiedziane ;) polać!

ocenił(a) film na 7

Napisał tylko, że MM i Pamela mu się nie podobają- to Ty je porównałeś/aś.
Co do tego czy są ikonami seksu to nie wiem, każdy ma inny gust co do kobiet (jeżeli chodzi o facetów). Mi osobiście się nie podobała, ale ogólnie nie była przecież brzydka.
To, że nam się nie podoba to nie znaczy, że taka niebyła dla innych. "Dla desperatów" nieco za mocne słowa...

ocenił(a) film na 8
rradek21

Gówno się znasz- oto moje zdanie. Marilyn miała urodę idealną, figurę jak antyczna rzeźba i jedne z najlepszych ust w historii kina. Jeżeli wolisz dziewczyny jak kłoda drewna- z nikłymi krągłościami, lub ich brakiem- Twoja sprawa.

Nuszki

Dyskusja poniżej krytyki ... "dziewczyny jak kłoda drewna" ? Każdy ma prawo woleć chude dziewczyny , ja też uważam ze MM była w pewnym momencie za "krągła" i nie mieściła sie w moich standardach . Zjeżdżacie każdego kto myśli inaczej ... tak bronicie "dobergo imienia " MM ? godne pożałowania ....
MM miała operacje twarzy , dokładniej podbródka o czym chyba w każdej biografii można przeczytać i to wystarcza dla mnie by nie była muzą ; zgadzam sie , w show-biznesie coraz wiecej osób decyduje sie na operacje plastyczne ,ale poza ludźmi którzy nie mają co robić z pieniędzmi są na świecie tez ci którzy poświęcają sie ważniejszym sprawą i czesc z nich zdecydowanie moze sie pochwalić twarzą idealną ... no ale skąd byście o tym wiedzieli przeciez to nie gwiazdki pop-kultury :/

Nuszki

właśnie ... "w historii kina" i tylko kina . To chyba nie jest wystarczający powód by komentować czyjeś upodobania słowem "gówno" , co ?