PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571031}

Mój tydzień z Marilyn

My Week with Marilyn
2011
6,5 60 tys. ocen
6,5 10 1 59761
6,2 37 krytyków
Mój tydzień z Marilyn
powrót do forum filmu Mój tydzień z Marilyn

http://blogs.indiewire.com/theplaylist/archives/first_look_at_kenneth_branagh_as _laurence_olivier_in_my_week_with_marilyn/

Spełniło się marzenie Kennetha wreszcie zagra swojego idola ;) Wygląda całkiem nieźle, jak myślicie?

ocenił(a) film na 4
sylvia_fw

charakteryzacja jak najbardziej trafna, jestem pod wrażneniem:)

sylvia_fw

racja. to wlasnie branagh przejal szekspirowska paleczke bo olivierze. trzeba przyznac ze naprawde z dobrym skutkiem.

ocenił(a) film na 7
kinoman0

Na zdjęciu wydaje się być idealnie ucharakteryzowawszy , ale oglądając trailer nie przypomina mi Laurenca jeśli chodzi o sposób bycia , zachowanie , a mogę porównać te dwie postaci , bo obejrzałam wiele filmików z Laurencem. Nie wyobrażam sobie też Ormond jako Vivien. Leigh jest jedną z moich ulubionych aktorek i myślę , że ciężko będzie naśladować jej sposób bycia. No , ale może się mylę i po obejrzeniu filmu zmienią zdanie. Mam nadzieję.

ocenił(a) film na 8
Lavendery

Całkowicie się zgadzam. O ile na tym zdjęciu wygląda ok to trailer mnie rozczarował :( Od osoby, która widziała już ten film na jakimś przedpremierowym pokazie w Nowym Jorku słyszałam, że Vivien jest tam bardzo mało i jest przedstawiona jako starsza pani mimo, że kiedy kręcony był film "Książę i aktoreczka" było tuż po czterdziestce :/ Poczekamy, zobaczymy.

ocenił(a) film na 4
sylvia_fw

Na tym zdjęciu wygląda tak jak Laurence, cóż poczekamy zobaczymy