PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571031}

Mój tydzień z Marilyn

My Week with Marilyn
2011
6,5 60 tys. ocen
6,5 10 1 59761
6,2 37 krytyków
Mój tydzień z Marilyn
powrót do forum filmu Mój tydzień z Marilyn

http://film.onet.pl/wiadomosci/artysta-i-moj-tydzien-z-marilyn-juz-w-lutym-w-kin a,1,4997005,wiadomosc.html

użytkownik usunięty
Indy_6

i bardzo się cieszymy!

Dajcie tej dziewczynie Oscara! To co ona zrobiła w tym filmie, eh naprawdę byłem pod wrażeniem Michelle.Miła niespodzianka.

użytkownik usunięty
jamesdawid

chciałabym, ale pewnie nic z tego. mimo wszystko trzymam za nią kciuki!

ocenił(a) film na 4
Indy_6

Świetna wiadomość, wielkie dzięki za wiadomość, trzymam kciuki z Michelle;)

ocenił(a) film na 7
MrsDean

coś czuję, zę powtórzy się sytuacja po raz 2, kiedy to dwie aktorki odbiorą Oscara za rolę pierwszoplanową

ocenił(a) film na 4
Indy_6

dziś w nocy rozdanie Złotych Globów jestem pewna że Michelle zgarnie, a jeśli chodzi o Oscary to mi pasuje Twoja wizja;)

ocenił(a) film na 7
MrsDean

myślę, że wielkąniespodziankąbyłoby gdyby Streep i Williams odebrały Oscara. A co do Złotych Globów Streep i Williams to pewniaki! Już nie mogę się doczekać :)

ocenił(a) film na 4
Indy_6

właśnie Streep i Williams są poważnymi kandydatkami do Oscara, ale jestem za tą druga zdecydowanie;) Streep już się nachapała Oscarów,poza tym oglądając urywki z filmu o MM to wieki ukłon w stronę Michelle bo zrobiła wszystko co mogła aby zagrać jak najlepiej.... jak wiemy boską Marilyn nie łatwo podrobić.

ocenił(a) film na 7
MrsDean

Chyba raczej jutro?

ocenił(a) film na 4
nikike

ups .....oczywiście że jutro, wybaczcie pomyłkę;)

ocenił(a) film na 7
MrsDean

A dokładniej z jutra na pojutrze, ale przyjmijmy że jutro ;)

Indy_6

Jakoś nie chce mi się wierzyć aby Akademia nagrodziła aktorkę grająca postać polityczną, w dodatku o tak zafałszowanym obrazie i ostrym banie od krytyków angielskich.

ocenił(a) film na 7
jamesdawid

ale z drugiej strony, która to już nominacja dla Meryl Streep, nie sądzę żeby akademia czekała do jej 20 nominacji, no bez przesady :) Ten wieczór, te Złote Globy należą do Williams i Streep :)

Indy_6

Równie dobrze można twierdzić, że Akademia powinna podarować statuetkę Glenn bo to w końcu jej być może ostatnia 6 nominacja. Zresztą nie ma się czym ekscytować, bo Oscar dla Sandry Bullock albo Halle Berry to wręcz śmieszna sprawa. Pominięcie Pfeiffer za Białego Oleandra mi się to zwyczajnie w głowie nie mieści, jest więcej takich przykładów. Samej Meryl nie darzę sympatią jednakże nie odmawiam jej talentu. Jak wcześniej napisałem,jestem za Michelle.

ocenił(a) film na 7
jamesdawid

ja obstawiam albo Williams, albo Streep albo obydiwe jednocześnie :)