PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571031}

Mój tydzień z Marilyn

My Week with Marilyn
2011
6,5 60 tys. ocen
6,5 10 1 59761
6,2 37 krytyków
Mój tydzień z Marilyn
powrót do forum filmu Mój tydzień z Marilyn

Ocena filmu

ocenił(a) film na 7

Michelle Williams stała się jedną z moich ulubionych aktorek jakiś czas temu . Podobała mi
się w filmach bo jej postacie były taki inne , tak jak w Tajemnica Brokeback Mountain ,
zwykła rola kobiety która miała męża geja . Zachwyciła mnie tą rolę !
Ale tutaj wracając do filmu
Film dość dobry , zadziwiła mnie Emma Watson ponieważ jej się tu nie spodziewałam i
miło mnie zaskoczyła .
Jeżeli chodzi o Michelle cóż na początku bardzo się ucieszyłam kiedy się dowiedziałam ,że
to ona gra Monroe ale tutaj jednak nie do końca mi pasuje . Monroe miała duże biodra i
pupę ale Michelle ma aż za wielką , na początku filmu kiedy tanczy w tej obcisłej sukience to
jakoś mi nei pasuje wygląda brzydko . Najbardziej zachwyciły mnie momenty Marylin i Colin
! Tak kiedy spędzili ten dzień razem , kiedy spacerowali po ogrodzie , w tedy widziałam
Monroe z książek jakie o niej czytałam . Powiem jednak ,że widać ,że Michelle przygodtował
się do tej roli ruchy rąk były bardzo identyczne jak u Marylin , Film oceniam na 8/10 grę
Michelle 6/10 ;)

ocenił(a) film na 7
kingofpeace

Michelle Williams zagrała rewelacyjnie, :)
według mnie pokazałam tym wszystkim ludziom którzy krytykowali jej wybór do roli MM
Emma zagrała całkiem nieźle, podobała mi się :)
Kenneth Branagh genialny ! idealnie pasował do swojej roli

użytkownik usunięty
kingofpeace

dla mnie Michelle to świetny wybór :) wiadomo, że kto by nie zagrał Monroe i tak będzie dalej sobą, bo nawet podświadomie nie można o tym zapomnieć, ale wg mnie spisała się świetnie.

Uwaga Konkurs!

Kobieta w kuchni powinna być ubrana w diamenty i... nic poza tym. Tych, którzy chcą być przy gotowaniu pełni klasy jak Marilyn Monroe, zapraszamy do udziału w pierwszym konkursie na naszym blogu. Do wygrania - piękne kolczyki Swarovskiego.

http://mrmrssandman.blogspot.com/2012/07/konkurs-co-aczy-marilyn-monroe-kuchnie. html