Jak można zmarnować tyle czasu na stworzenie tak wspaniałej animacji dorabiając do tego tak nudną, miałką, niezrozumiałą i niewciągającą fabułe!
Jest tak dużo niewiadomych że aż mi się smutno zrobiło że w sumie nic z tego nie wiem :( tyle anime obejrzanych więc zostaje smuteczek bo kreska śliczna i ta muzyka
A mi się podobało. Jak większość ambitnych anime, trzeba obejrzeć co najmniej dwa razy, aby wypłać wszystkie smaczki. Co dokładnie było dla Ciebie niewiadomą?
Dlatego, bo ona pochodziła z prawdziwego świata, a czas się zatrzymał tylko dla mieszkańców tego iluzorycznego, w którym toczy się akcja.
Zmarnowałeś czas, szkoda. Ale nie z powodów, które wymieniłeś. Nie jest to arcydzieło, ale naprawdę porządna i ambitna animacja. Pewnie tematyka ci nie podeszła, a za tym poszedł brak zrozumienia. Nie jest aż tak skomplikowana... Warto obejrzeć, dokładnie i w skupieniu.
Nie jest aż tak skomplikowana? No bez przesady, jednak nie wszystko jest tutaj do końca zrozumiałe i łatwo się w tym wszystkim pogubić. Sama oglądałam w skupieniu i analizując wszystko, ale i tak cała historia nie jest dla mnie zrozumiała w 100%.