MAC&Devin go to High School to film niskobudzetowy, w duzym stopniu inspirowany filmem
"How High". Podczas oglądania bardzo czuć sztuczność aktorów, min. rapera Wiz
Khalifa(była to jego pierwsza rola w filmie), Nie polecam filmu, nawet mając bardzo niskie
wymagania film nie porywa.
na razie nie mam zdania o tym filmie bo go nie obejrzałem ale jak byś mógł to powiedz mi gdzie go obejrzałeś albo podaj link do strony z nim. I jeszcze mam pytanie czy był z napisami czy z lektorem.
Nie ma oczywiście wersji z polskim lektorem, nie ma nawet napisów, ani polskich, ani angielskich. Jeśli znasz angielski - oglądnij oryginał. A jeśli nie, to pozostaje czekać, ale możliwe że nigdy nie wyjdzie polska wersja. Dobrze że film jest średni, jak napisał kolega wyżej, ja i tak oglądnę wersję oryginalną.
How high to to nie jest ale można obejrzeć. Zdecydowanie lepiej się ogląda stosując się do instrukcji podanych przed seansem. Można obejrzeć na youtube oczywiscie bez napisów ale jak znasz angielski i interesujesz się troche "tymi" klimatami to większość tekstu zrozumiesz.
Tak, angielski łatwy do zrozumienia. Rzeczywiście, sporo słucham muzyki z zachodniego wybrzeża, i lubię te klimaty (co widać po avatarze :D) ale nie palę, może dlatego aż tak bardzo zawiódł mnie ten film.
Początek, może nawet połowę oglądałem "na trzeźwo" i wypadało to bardzo słabo ale później zapaliłem i już było lepiej co nie zmienia faktu, ze jest to film do obejrzenia raz a nie kilka jak razy jak how high. Myslę, że pomysl zrobienia filmu zrodzil sie podczas wspólnego jarania obu raperów i dla jaj.
liczyli, że ludzie zachowają się zgodnie z podanymi instrukcjami i będą tak zjarani żeby uznać ten "film" za zabawny. Po 30 minutach wyłaczyłem, bo nie ujrzałem ani jednej sceny tylko jaranie i jaranie... myślę, że obejrzenie tego filmu w całości będzie wielką próbą dla "zwolenników legalizacji marihuany".