Była w stanie na końcu się opanować i odpowiedzieć tym starym zołzom "Dzień dobry".
Przygnębiający film, bo jak można dokonać na kimś publiczego linczu nie znając tak naprawdę prawdy..? Straszne.. i Ci wszyscy ludzie dookoła. Ci wszyscy faceci, którzy ślinili się na jej widok nie pomogli jej, gdy kobiety postanowiły same wymierzyć sprawiedliwość.. stali i się przyglądali.
Piękny. Smutny film.
A Monica Bellucci jest najpiękniejszą kobietą świata.
monica jest piękna niezaprzeczalnie a w dodatku na tyle zdolna zeby przekazac caly bol swojej postaci w scenie linczu :) nie kazda aktorka potrafilaby ukazac jaki bardzo zostala upokorzona malena przez zazdrosne o nia kobiety...
Mna tez ta scena wstrzasnela.
W ogole cala otoczka pogardy wobec Maleny nie znajac jej...to mi sie kojarzy wlasnie z zyciem :> Pozory myla...
Mną to też wstrząsnęło. Na początku myślałam że to kolejne fantazje chłopaka, a potem... Wręcz nie dowierzałam temu, co widziałam. To okropne. OKROPNE! Jak te kobiety mogły dokonać czegoś takiego!? Ta niewinna dziewczyna nic im nie uczyniła, nie zasłużyła na to... Jeśli jakkolwiek można sobie na coś takiego zasłużyć.
Tak, zgadzam się też z tym, że to niezwykle silna kobieta. Wytrzymała tak wiele... Rzekoma śmierć męża, wyzwiska, wulgaryzmy, obmowy (nie wierzę, że nie zdawała sobie z nich sprawy), gwałt, w końcu lincz.
No cóż... Wniosek? Uroda może być przekleństwem.