Nudne dłużyzny, nieśmieszne, bez emocji. A do tego zbiorowe rzyganie na plaży, molestowanie piosenkareczki przez grubego właściciela kasyna, podrywanie na barowym stołku świni ubranej jak dziwka (małpa-pirat podrywała) - i jeszcze parę scen, na które patrzy się myśląc "nie wierzę!". Kto to w ogóle zatwierdził do realizacji...
podpisze sie pod tym takiego czegoś powinni zabronić emitowania w kinie 1/10 wolałbym przez 1,5h oglądać Mini mini
dokładnie podobne do zwierzaków-piratów z epoki lodowcowej 4 wędrówki kontynentów w skład,którego wchodzą były lider-kapitan flak,zezol,flynn,dobson-2 przeciwieństwa,razi,silas i moja gupta,w którym się ta scena nie podobała jak ten pan wieloryb skarbuś go opryskał i dlatego dostał szoku.reszta 5 piratów mi się podobała jak oni runęli do morza(ze względu także na deptanie elli na zezola,po którym upadł i utonął) a 2 pływają,czyli dobson i flynn.Czekam na 5 cz.epoki lodowcowej w 2018r.w hfr 3d i bardzo bym chciała naprawdę wrócić do gupty.Nie chcę pana wieloryba skarbusia,ponieważ mnie to wkurza.Tyle w tym temacie o epoce lodowcowej 5.