Ja pierd ole co za nieporozumienie.Daję chyba z 3 raz taką ocenę , ale nie mogę się doszukać jakiegokolwiek pozytywu ! Fabuła nieporozumienie ( nie ma jej ) , aktorstwo słabe, dialogi słabe , efekty specjalne ( no przecież to film Sci-fi ) no to jest już porażka i obraza dla każdego widza.Nie chcę się w to zagłębiać ponieważ szkoda mego czasu.SERDECZNIE ODRADZAM TYM RAZEM WSZYSTKIM !!!
Oj, tam nie jest tak tragicznie. Córcia wizualnie całkiem ładnie się prezentowała i dzięki jej udziałowi daję 2 ;)
[...] hmm... podwyższenie o oczko za twarz aktorki? No nie będę określał takiego podejścia do filmu. A gdyby tak wystąpiło 15 ładnych aktorek, to co? Oceniłbyś film na 10?
Oj, nawet gdyby występowały same ładne babki to pewnie więcej niż 3 nie wystawiłbym. Pewne dodatki (tu ładne buzie) mogą stanowić dla filmu okoliczność łagodzącą (cierpienia przy oglądaniu), ale nie zakryją jego niedociągnięć technicznych i błędów logicznych scenariusza.
Wytwórnia ASYLUM i wszystko jasne. :)
też nieco podbiłem, dlatego że widziałem gorsze kupy którym niestety mogłem dać minimum 1 (brak minusów w ocenach)
Za córcię nie dałem nic wyżej, bo może i niebrzydka, ale jestem homofobem :P
No tak. Zupełnie nie masz serca ;)
Taka ocena za arcydzieło kinematografii, za kunszt aktorski, artyzm scenariuszowy i mistrzowską realizację?
Ten film jest po prostu głupi. Błędy logiczne i poważne braki z wiedzy podstawowej, ogólnej. Gdyby nie pomysł, to byłaby pała.