PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10033240}
5,0 3,5 tys. ocen
5,0 10 1 3540
5,7 25 krytyków

Mean Girls
powrót do forum filmu Mean Girls

A ja myślałam że to będzie o córkach oryginalnych "Wrednych dziewczyn" a to po prostu odgrzewany kotlet. Po co ? Oryginał był świetny i nie ma po co tego psuć...

30
PannaGwiazda

To jest musical

PannaGwiazda

Bo dzisiejsze dzieciaczki nie wysiedzą na oryginale i nic z niego nie zrozumieją. Ale jeśli to prawda, no to te dzieciaczki zasługują na wychędożenie w oczy przez psy.

Ciężko w ogóle tę wersję nazwać filmem, bo to bardziej zbiór jakichś klipów i nieustannego rzucania czymś w ekran, byle tylko się coś działo, ale nawet ciężko krytykować aktorstwo czy fabułę, czy cokolwiek, jak ciężko w ogóle uznać to coś za film. Produkcje Marvela i rimejki Disneya to szczyt artyzmu przy tym czymś. I jeśli tak ma wyglądać współczesne kino, no to lepiej zamknąć ten biznes, a dzieciaczki niech faktycznie idą na tik-toka. Jestem rozczarowany ludzkością, ile to w kinach zarobiło. Zamknijmy już te kina.

RipRoy

Filmy dla młodzieży z bohaterami z liceum nadal istnieją (w sumie seriale też). Najpewniej dlatego, że dzieciaki są dzieciakami i interesują ich szkolne miłości, chłopcy wyglądający jakby ich rodzicami byli Apollo i Afrodyta, kliki i jak sobie radzić z gnębieniem xD

gtagirl

Nie wszystkie filmy młodzieżowe są takie same. Dokonujesz wielkiej generalizacji jak na bardzo dużą część społeczeństwa.

RipRoy

Znalazł się wyrafinowany ekspert. Co bytylko poniżał innych, po to aby wzbić się wyżej. To nie film jest przerażający a twoje zachowanie.

Karmelowa_Ucieczka

ty jakaś zje.bana jesteś najwyraźniej. Nikogo nie obrażałem, tylko poświęciłem wiele zdań filmowi i opisałem co z nim jest nie tak, a ty ani jednego słowa o filmie nie dałaś, tylko ciśniesz innym, by sobie ego poprawić, nie umiesz się nawet składnie wypowiedzieć.

PannaGwiazda

Dlatego, że to adaptacja musicalu na podstawie filmu, a nie remake

Karolina_Galant_2

Przecież to nieudana kopia Wrednych Dziewczyn,po co robić 2 razy tak samo

Angelika_Michalowska_2

Hej, masz rację po co komu znowu odgrzewane kotlety, nie ważne czy to musical czy komedia, fabuła jest ta sama. Pozdrawiam