PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=483796}
7,1 142 tys. ocen
7,1 10 1 142431
6,6 36 krytyków
Merida Waleczna
powrót do forum filmu Merida Waleczna

Dzisiaj po godz 20:00 takie go... na polszmacie, a na TVN-nie Madagaskar. Filmy dla dzieci, o takiej dodzinie?! Totalnych debili z nas robia.

ocenił(a) film na 5
Zyga1

???
Przecież zawszę tak puszczają o 20.00 jakiś familijny, a potem coś dla rodziców... Nie wiem co w tym nie normalnego. Teraz leci Merida, później Aniołki Charliego. Tak samo jest na TVN, najpierw Madagaskar, a potem Od kołyski aż po grób.

ocenił(a) film na 8
Zyga1

Debilem to jestes Ty ze takie rzeczy piszesz,ta bajka jest madrzejsza niz nie jeden film!!Zal sie robi jak sie czyta takie komentarze!

dzunior88

Widze, ze juz za pozno. Juz z was debili zrobiono. Ja pamietam czasy, gdy po godz. 20-tej emitowane dobre kino akcji lub inne, a nie bajki. Filmy po 22-giej nie sa dla ludzi, ktorzy musza rano wstawac do roboty, a takich jest duza wiekszosc. Ja pamietam czasy kiedy jeszcze ,,robiono" dobre filmy i dobra muzyke, bo dzisia to wszystko, to wielkie gowno. I mi tylko nie pisz, ze jest inaczej. Chyba, ze jestes gimbusem i nie pamietasz ,, dobrych czasow ".

ocenił(a) film na 6
Zyga1

W tej chwili większością osób oglądających telewizje są emeryci, lub (głównie kobiety) oglądające telenowele. Telenowela jest tańsza w produkcji i przynosi jednolity zysk (oglądalność jest praktycznie zawsze na takim samym poziomie). Zastąpienie słabego serialu dobrym filmem jest nieopłacalne.

ocenił(a) film na 7
Zyga1

Jezeli dobre filmy upatrujesz tylko w akcji i muzyce to strzelasz sobie w kolano piszac ze ludzie to debile bo sam na niego wychodzisz. Niektore bajki maja do przekazania duzo wazniejsze wartosci niz "nawalanka"(film akcji) jakich wiekszosc.

ocenił(a) film na 8
Zyga1

ta bajka jest dla dzieci, ale może być zarówno dla dorosłych.

Zyga1

po pierwsze to nie tylko dla dzieci, a po drugi jutro o 11 masz powtorke. I nie muszą z WAS robić.