Dzisiaj po godz 20:00 takie go... na polszmacie, a na TVN-nie Madagaskar. Filmy dla dzieci, o takiej dodzinie?! Totalnych debili z nas robia.
???
Przecież zawszę tak puszczają o 20.00 jakiś familijny, a potem coś dla rodziców... Nie wiem co w tym nie normalnego. Teraz leci Merida, później Aniołki Charliego. Tak samo jest na TVN, najpierw Madagaskar, a potem Od kołyski aż po grób.
Debilem to jestes Ty ze takie rzeczy piszesz,ta bajka jest madrzejsza niz nie jeden film!!Zal sie robi jak sie czyta takie komentarze!
Widze, ze juz za pozno. Juz z was debili zrobiono. Ja pamietam czasy, gdy po godz. 20-tej emitowane dobre kino akcji lub inne, a nie bajki. Filmy po 22-giej nie sa dla ludzi, ktorzy musza rano wstawac do roboty, a takich jest duza wiekszosc. Ja pamietam czasy kiedy jeszcze ,,robiono" dobre filmy i dobra muzyke, bo dzisia to wszystko, to wielkie gowno. I mi tylko nie pisz, ze jest inaczej. Chyba, ze jestes gimbusem i nie pamietasz ,, dobrych czasow ".
W tej chwili większością osób oglądających telewizje są emeryci, lub (głównie kobiety) oglądające telenowele. Telenowela jest tańsza w produkcji i przynosi jednolity zysk (oglądalność jest praktycznie zawsze na takim samym poziomie). Zastąpienie słabego serialu dobrym filmem jest nieopłacalne.
Jezeli dobre filmy upatrujesz tylko w akcji i muzyce to strzelasz sobie w kolano piszac ze ludzie to debile bo sam na niego wychodzisz. Niektore bajki maja do przekazania duzo wazniejsze wartosci niz "nawalanka"(film akcji) jakich wiekszosc.