Jestem troszkę rozczarowana. Spodziewałam się czegoś ciekawszego. Sądząc po tytule "Merida Waleczna" powinno się w tej bajce dużo dziac, a tak nie jest. Mało akcji i fabuła taka trochę tego... Sama postac Meridy nie jest taka zła, ale cały film... Jestem negatywnie zaskoczona... :(
Tak, dałam 9, bo wszystko niby jest ciekawe i na swój sposób intrygujące, ale po prostu myślałam, że będzie ciekawsze
Może i przestępstwo, ale większośc filmów disney pixar nie kręci mnie. "Odlot" naprzykład nieza bardzo przypadł mi do gustu, zwłaszcza, że po prostu nie czuję tej historii. Wybacz
Ok. Widziałem, że oceniłaś Piękną i Bestie 2 i 3 na 8. Mogę wiedzieć co myślisz o legendarnej pierwszej części?
Jasne, że możesz wiedziec. Myślę, że "Piękna i Bestia" to klasyk. Chyba każdy wie, o co w nim chodzi. Uważam też, że oryginał zawsze jest lepszy od kontynuacji ;)
Proszę bardzo. Pragnę również się pochwalic, że podobnie jak Pisarka napisałam własne opowiadanie
"Zaplątani 2"
Moje opowiadanie jest już an fimwebie. Temat w dyskusjach "Tangled ever after", myślę, że poradzisz sobie ze znalezieniem...
'waleczna' rzeczywiście może sugerować, że będą walki, bijatyki, ale proszę Cię, przecież to jednak bajka bez limitu wiekowego ;) moim zdaniem ten tytuł został tak przetłumaczony dlatego, że walczyła o to by obronić swoje zdanie co do zamążpójścia i w końcu jej się udało. Po obejrzeniu filmu tytuł całkiem pasuje