Ktoś wie, co w niej było? Zostałem do końca, ale na ekran padało ostre światło i nie widziałem wszystkiego. Co znajdowało się na ogromnym drzewie?
Ja tez nie widzialam :( Jak na ekran moglo pasc ostre swiatlo? Tir wam w sale wjechal z wlaczonymi swiatlami drogowymi czy co?
W kinie w którym byłem, włączono podczas napisów światło które padało na ekran pod takim kątem, że było widać tylko zarysy postaci.
Aż mi sie wierzyc nie chce ( abdolutnie ne zarzucam klamstwa!) w takie zachowanie kina. Przeciez to nieprofesjonalne kino. Swiatla powinny byc po bokach w formie kinkietow.
Przynajmniej wyświetlono film do końca, są kina które zupełnie rezygnują z pokazywania napisów końcowych. A wbrew pozorom mogą zawierać istotne informacje czy też właśnie sceny dodatkowe.
W każdym razie, ktoś wie co dokładnie było na końcu?
Nie widziałem, ale podobno wiedźma przyjeżdża do zamku z tymi drewnianymi bibelotami. Bo przedzież Merida je kupiła, ha ha
Ok. Wrzuciłam na swoje konto na YT tą scenę. :) Oto ona:
http://www.youtube.com/watch?v=rDaZ3ToBsnM&feature=plcp
Niedawno na YT był CAŁY film Merida Waleczna NIE kinówka, po angielsku no i go sobie ściągnęłam. (Niestety już go na YT nie ma...)
No to postanowiłam wyciąć z filmu tą dodatkową scenę i ją wrzuciłam na swoje konto na YT. :)
Nie tyle wiedźma, co jej kruk wraz z miotłą i unoszącym się w powietrzu piórem, którym to niby strażnik miał podpisać odbiór tych wszystkich bibelotów (swoją drogą duuużo tego było) :D
Ale widziałeś/aś, czy tylko się domyślasz?
Ja chciałam zostać i zobaczyć, ale wszyscy w kinie wyszli wcześniej i trochę głupio mi było, że pracowniczka odbierająca okulary czeka tylko na mnie.
Faktycznie! Jest scena na koniec z tym krukiem! :O Wow! Nie wiedziałam! U mnie też jak były napisy końcowe to włączyli światła i nic nie było widać no i na dodatek wszyscy wychodzili z sali i mi też było głupio tak siedzieć... ;(
Ale i tak zwlekałam bo chciałam posłuchać do końca ,,Learn me right''. XD
No i niedawno na YT był CAŁY film Merida Waleczna NIE kinówka, po angielsku no i go sobie ściągnęłam. (Niestety już go na YT nie ma...)
Nie oglądałam go bo czekam na DVD ;D ale czytając ten temat przesunęłam na sam koniec i... JEST! :D
Najpierw jest śpiący strażnik opdparty na ,,włóczni''??? czy jak się to tam nazywa XD i nagle słychac krakanie. On się budzi i widzi unoszącego się przed nim kruka a obok niego perganim i pióro no i każe mu to podpisać.
Potem pokazują ich z daleka a ściślej mówiąc wóz obładowany TONAMI figurek itd. ;D
Strażnik stoi jak wryty i po chwili włócznia wypada mu z ręki...
KONIEC
XD
:D
PS
Teraz daję Meridzie w ocenie 10/10 (bo dałam 9/10) za zakończenie. XD Bo mi właśnie czegoś brakowało. ;) Z tą wiedźmą właśnie. I się zdziwiłam, że nic nie dali. A tu proszę!
Tego się nie spodziewałam. :)
Myślałam raczej nad sceną kiedy wraca z tego zlotu i zastaje swoją chatę a raczej... jej pozostałości. XD (W końcu Merida wysadziła wszystko w powietrze, nie?)