Lepiej wybrać się na Meridę w 3D czy w 2D? Bo jak Poszłam do kina na Piratów z Karaibów 4 w 3D to byłam zawiedziona efektami, były naprawdę marne i teraz zastanawiam się czy warto dołożyć te 5 zł to biletu, żeby pójść na 3D.
Filmy animowane są wręcz stworzone dla efektów 3D, z pewnością są wyraźniejsze od tych z Piratów
byłem na trzech filmach w 3D( Piraci, John Carter i Epoka Lodowcowa 4) w Piratach bardzo marne efekty 3D, tak samo w Johnym Carterze, na epoce lodowcowej było trochę lepiej, ale nie zachwyciły mnie efekty 3D, teraz wybieram się na Madagaskar i na Meridę ale na zwykły cyfrowy seans, na reklamach fajnie wygląda to 3D, ale na filmach mnie nie zachwyciło...
Animacje - fakt - dobrze ogląda się w 3D, filmy okropnie. Ja wróciłam przed chwilą z seansu 2D i jestem zadowolona. Myślę, że mało w filmie jest scen, które byłyby w 3D uwypuklone :)
ja jestem świeżo bo wersji 3D i wcale nie żałuję dodatkowych pieniędzy. Owszem zależy czego kto szuka bo niektórym trudno dogodzić, ale uważam, że filmy animowane ogląda się w 3D rewelacyjnie, a Merida jest tego przykładem.