Po przeczytaniu wielu bardzo pozytywnych recenzji na temat tego filmu/ bajki postanowiłam
wybrać się na nią do kina. Niestety zawiodłam się.. Nie była ona jakoś szczególnie
zabawna, zaśmiałam może się z 4 razy ( i nie były to wybuchy śmiechów jak w przypadku
większości bajek Disneya ) był przewidywalny aż do bólu,dodatkowo morał podany jak na
tacy czego NIENAWIDZĘ, efekty specjalne 3D też nie powalały na kolanach.. ogólnie film
raczej dla młodszych widzów
Przewidywalny? Który nie jest. Nie zabawna? Chyba widzieliśmy inny film. Morał jak na tacy? Jeden tak, ale nie wiem czemu nie zwróciłaś uwagi na inne, ukryte.
Który nie jest ? Chociażby 'Auta', 'Shrek', 'Rybki z ferajny' czy 'Potwory i Spółka'. Każdy ma inne poczucie humoru więc na ten temat nie ma co dyskutować. Morały.. ? Jakie Twoim zdaniem są ukryte ? Jest ich trochę ale składają się one głównie na 'Rodzina jest najważniejsza' i 'uważaj czego sobie życzysz'
Mnie się on bardzo podobał, uwielbiam każdy film pixara poza autami, nie każdy musi jednak go lubić, szanuję twoje zdanie.