Zdecydowanie! Ja właśnie jestem po seansie (: rewelacyjna animacja, przede wszystkim nie jest taka nudna, jałowa, kolorowa-do-porzygania jak inne tego typu. Bardzo zabawna i z fajnym morałem. Polecam
Uważam tak samo :)
Jest kolorowo,ciekawie no i przeslanie bajki bardzo mi się podoba :) Jedynie co mi przeszkadzalo w wersji z dubbingiem przynajmniej to piosenki :P
Piosenki z Pocahontas to koszmar??? Wręcz przeciwnie. Żadko zdarza się film, w którym bez żadnego wyjątku muzyka stoi na tak wysokim poziomie.
właśnie skończyłam oglądać i jestem zauroczona ;) Początek taki dość miałki, choć też się może podobać, bo sporo akcentów komediowych. Później do głosu dochodzi magia i, o dziwo!, w ogóle mnie ona w tej bajce nie razi. Bajka ma spory ładunek emocjonalny, niesie z sobą morał a Dominika Kluźniak po prostu powala jako Merida :D Zatem, z czystym serem polecam ;)
Lekki i przyjemny seans animacyjny. Ogólnie animacje są OK ale pod warunkiem oglądania w wersji oryginalnej, bubing czy tłumaczenia zmieniają treść.
Wracając do filmu ... właściwie zobaczcie sami animacja przekazuje i pokazuje pewne zachowania, wartości tu nie ma gry aktorskiej tylko treść, to animacja. Dla mnie 8. Pozdro
Pracując w kinie uwielbiałam zamykać seanse Meridy :) Ten klimat staarych bajek na których dzieci lat 90 sie wychowywały :) muzyka, piękne wzruszające zakończenie, na scenie kiedy mama Meridy sie nie przemieniła płakałam za każdym razem. Niezapomniane przeżycie, cieszęsię, że takie filmy są jeszcze tworzone.