PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=339458}
8,2 28  ocen
8,2 10 1 28
Metal Gear Solid
powrót do forum filmu Metal Gear Solid
hexen2k7

Ehh chyba nikt nie chce tej ekranizacji zobaczyć jako CGI?!!! No to pożegnajcie się z Davidem Hayterem (voice of Solid Snake), Patrickiem Zimmermanem (voice of Revorvel Ocelot), Christopherem Randolphem (voice of Hal Emmerich), Paulem Eidingiem (voice of Roy Cambell) chamy! Ot co!

hexen2k7

ja w ogóle nie jestem za ekranizowaniem czegokolwiek, ale jak już to jako CGI może być. Tak jak zrobili Resident Evil: Degeneration, bardzo ładny film :)

hexen2k7

Hmmm też się nad tym zastanawiałem.

CGI dl mnie to pewny sukces - przynajmniej w oczach fanów serii.

Z drugiej strony - kasowy projekt z gwiazdorską obsadą, też mógłby wypaść nieźle, choć tu ryzyko zawalenia sprawy jest całkiem spore.

Ale generalnie trzeba pamiętać o jednym: nad wszystkim czuwa Kojima. On nie da zszargać legendy. Mam nadzieję w każdym razie...

ocenił(a) film na 10
Jascha

Kojima... To człowiek... Który nakrecił by nam serial MGS w stylu (prison Break) a my nigdy nie spoźnilibysmy sie na żaden odcinek... czy to 10 czy 100 czy 450... Taka prawda. Dla mnie MGS mógłby być nawet stworzony na realtime'owych animacjach z Sons Of liberty.
Pamietam jak za dzieciaka Nagrałem sobie cały Poziom TANKER:) na VHS:P Do teraz ostatnia scena kiedy Ocelot ucieka ray'em z tankowca zapiera dech w piersiach. I nie wazne że oglądam ją 50 raz!! Snake skaczący z Mostu, Albo scena Na Plant, Kiedy Ray z Wampem za sterami Łapie w pysk Harrier'a. Kojima to mistrz nad mistrzami. Najwybitniejszy Reżyser jakiego znam. szkoda ze pracuje tylko nad grą, a tak kiedys chciał kręcic prawdziwe filmy:(

Byle bym słyszał oryginalnych bohaterów. aaa i najwazniejsze. bym w kinie siedział minimum 2,5h a nie 70minut... licze na całe Konami!! Im film dłuzszy tym koszta wprowadzenia do kin wieksze... czesto nawet nieopłacalne przy kosztach produkcji (mogą je nawet przerosnąć) wiec my fani MGS mamy się czego bać.

Silent Hill 2,07h wersja przed cieciami? Ponad 3,30 godziny!