Dla zainteresowanych obasadą podaje link pod którym ją znajdziecie:
http://countingdown.com/movies/3295201/board?viewpost=3926353
Sądze że to sie może jeszcze zmianić.
Wolałbym aby SNAKE'A zagrał DAVId HAYTER
Kto grał ten wie.
Sadzisz? Zaloze sie ze nikt z tej wyliczanki nie zagra w tym filmie... Co za geniusz wypisal ta obsade! Jest beznadziejna, chyba jakies dzieciaczki w piaskownicy wymyslay obsade a jakis burak to przechwycil i przepisal. Wyobras sobie ile kosztowal by ten film gdyby miala wystapic tam chociaz czesc z tej gwiazdorskiej obsady.
A jesli chodzi o HAYTER'A to glos podkladal Snake'owi swietnie ale do zagrania tej postaci sie nie nadaje, jest za mikry i ma zbyt slodka buzke. Pozdro
Kuna fak gdyby taka obsada była to z miliard by poszedł na same gaże. Poza tym jak to może być prawdziwe skoro nawet gotowego scenariusza nie ma, nie wspomnę też o samej pisowni nazwisk poszczególnych aktorów. Jak na razie nie ma żadnego pewnego źródła co do obsady. Cierpliwości.
i tu macie racje!!
Ale z pewnością taka obsada przyprowadziła by do kina sporą cześc publiczności
I sam koleś jesteś burakiem!!!
Brawo gratuluje! Jestes strasznie spostrzegawczy! Jestem dziewczyna, no chyba ze uwazasz ze Gosia to imie meskie... Brawo, brawo!
A taka obsada to raczej by odstaraszyla widzow, no chyba ze ktos jest za tym zeby Affleck (majacy zreszta teraz niezla nadwage)zagral glownego bohatera jak zaproponowales :*
Chyba sobie jaja robią!!!!!!!
Co to za obsada!!!??? Mei Ling i Keneth Baker w miarę, na siłę pasują ale Ben Afleck jako Solid Snake?!?!?!?!? Ku...!!!!
Sorry., poniosło mnie ale sami rozumiecie... :/
Ja mam swoją obsadę która byłaby spoko jeśli o znanych aktorów:
Solid Snake - Hugh Jackman
Meryl Silverburgh - Rebeca Romijn-stamos, Famke Janssen
Vamp - Johnny Depp
Fortune ? Halle Berry
Psycho Mantis - Ron Perlman
Otacon - Hugh Grant, Nicolas Cage
Revolver Ocelot ? Sean Connery
Liquid ? Sean Bean
Solidus ? Kurt Russell
Ninja ? Jean Claude van Damme, Vin Diesel, Wesley Snipes, Christian Bale
Sniper Wolf ? Julianne Moore, Charlize Theron
DARPA Chief ? Morgan Freeman
Raiden ? Matt Damon, Ewan Mcgregor
Olga - Kate Winslet, Izabela Scorupco
Emma Emmerich ? Jessica Alba
Colonel ? Martin Sheen, Gene Hackman
Naomi Hunter ? Liv Tyler, Demi Moore
Mei Ling ? Ziyi Zhang
Vulcan Raven - Michael Clarke Duncan
No kilka typów jak na mój gust trafione w dziesiątkę:
Vamp, Fortune, Otacon (Grant, bo Cage średnio i za stary), Psycho Mantis - tu dałbym Hugo V. Revolver - Sean Elliot, lub Bruce Willis, Liquid - bardziej Chrisian Bale. ew. Lundgren. Ninja - TYLKO NIE DIESEL!!! No i Alba do Emmy tez odpada...
No wiesz, tak tylko sobie tą obsade napsałem :)
He.
Głównie żeby sprawdzic jak zareagujecie na taka własnie a nie inna obsade.
Generalnie co do Twojej obsady to nie pasują tutaj Cage (Otacon to przecież młody naukowiec) oraz Connery (nie wiadomo jeszcze o jakiej częsci gry bedzie traktował film, jeżeli o początku przygód Snake'a to Connery wayada staro) ale kto wie.
Poczekamy, zobaczymy!!
PZDR!!