PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=238725}

Mgła

The Mist
2007
5,8 233 tys. ocen
5,8 10 1 232624
5,5 29 krytyków
Mgła
powrót do forum filmu Mgła

Nie ma co sugerować się oceną na filmwebie. Film świetny, ot co, ale nie jako horror do postraszenia koleżanek, tylko po prostu jako zajebiście ciekawy film.

verona94

Co jest w nim takiego 'zajebiście ciekawego'?

ocenił(a) film na 7
Piowis

Mnie najbardziej poruszyła końcówka;) Bez niej to ten film byłby taki zwyczajny...

użytkownik usunięty
morrowdim4

z tym nie moge się zgodzić końcówka mnie właśnie w filmie rozczarowała,w książce była lepsza(przynajmniej moim zdaniem) ale nie będziemy się o to spierać w końcu każdy ma swój własny gust,mi właśnie praktycznie cały film się podobał z wyjątkiem końcówki która została zrobiona oczywiście w amerykańskim stylu :/
Pozdro.

ocenił(a) film na 7

No każdy woli co innego;) Ale mi się właśnie wydawało, że końcówka w " Amerykańskim stylu " to taka końcówka, w której główni bohaterowie zawsze wychodzą cało z opresji, a nigdy się nie spotkałam z taką końcówką jak w tym filmie. Książki nie czytałam, ale przeczytam na pewno;) Również pozdrawiam;)

ocenił(a) film na 8
Piowis

Film jest nieprzewidywalny,trzymajacy w napieciu,dobrze zrobiony.Odroznia go od masy innych hoolywodzkich produkcji gdzie juz po 15 minutach wiadomo jaki bedzie koniec filmu