PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=538}

Między piekłem a niebem

What Dreams May Come
1998
7,6 102 tys. ocen
7,6 10 1 102317
6,5 23 krytyków
Między piekłem a niebem
powrót do forum filmu Między piekłem a niebem

Czy ktoś ma muzykę z tego filmu? przynajmniej niech poda autora albo nazwę utworu, który leciał podczas reklamy tego filmu na tvn:)

Yokichi

popieram też bym to ogromnie chciał mieć... dobry kawałek

Yokichi

1. I Once Met This Beatiful Girl By A Lake 2:01
2. That Was The Last Time We Saw The Children Alive 3:23
3. Children's Melody 0:34
4. Tunnel Crash / Christy's Death / The Journey Begins 3:05
5. I Still Exist 0:40
6. Annie Loses Faith 1:05
7. Summerland - The Painted World 2:56
8. The Painted Bird Flies 1:31
9. Christy Flies 1:11
10. Marie's World (Leona Is Marie) 2:06
11. Longing (Lost Children) 3:49
12. Annie's Suicide 1:24
13. Soul Mates 3:11
14. In Hell 1:19
15. Stormy Seas 2:55
16. Recognition (Albert is Ian) 1:34
17. Sea Of Faces / Falling Through Hell 4:12
18. Annie's Room 1:56
19. Beside You 1:08
20. Divorce 2:40
21. Together In Hell 3:03
22. Death and Transfiguration 2:52
23. Together In Heaven 2:33
24. Reunited / Reincarnation / When I Was Young 3:55
25. Beside You 4:42

to są tytuły utworów ze ścieżki dźwięowej tego filmu a kompozytorem jest Michael Kamen ale nie wiem jaki to jest utwór z reklamy TV

syzzyfik

ale dzięki za napisanie soundtracków:):):) i za pomoc rzecz jasna:) pozdro!!:)

ocenił(a) film na 10
syzzyfik

Przesłuchałem soundtrack ale niestety w żadnym utworze nie ma kawałka z reklamy :(

ocenił(a) film na 9
Dexter

właśnie... również chciałbym się dowiedzieć nazwy utworu z reklamy na TVN, bo w soundtracku nie ma go...

rybaq

Dołączam się do grona poszukiwaczy TEJ piosenki. Widziałem zwiastun tylko raz i od razu melodia mi się spodobała, a to naprawdę świetnie, w porównaniu do innych piosenek, kiedy to muszę usłyszeć je kilka razy, żeby zaczęły mi się podobać! Jeżeli nawet ktoś jest nie do końca pewien, niech napisze, co to może być. Każda pomoc się liczy!
Ja też przesłuchałem cały soundtrack (chociaż mam jakiś trochę inny, tak jakby z łączonymi piosenkami), nie było tam nic takiego.
Wysłałem maila z zapytaniem do TVN, może odpowiedzą. Jeśli nie, to wszyscy będziemy wysyłali maile, aż do skutku ;) Może usłuszą wołanie widzów :D

ocenił(a) film na 10
Deimos

Też mam soundtrack ze złączonymi utworami i też wysłałem maila do TVN ale jak zwykle nie raczyli mi odpowiedzieć :-(

Dexter

bo oni tacy są że nie odpowiadają:/ a niby stacja dla ludzi:/ kurde jak mnie to wnerwia, że nigdzie nie mogę się dowiedzieć co to za utwór, ale może wspólnymi siłami coś osiągniemy! pozdrawiam i zapraszam do siebie na bloga;)

ocenił(a) film na 10
Yokichi

Hej :) film jest swietny, naprawde rewelacyjny :) a co do piosenki, to byc moze chodzi Wam o "Beside You" Micka Hucknella, hmm, mozecie tez poszukac tego samego tytulu z wykonawca Simply Red. Pozdrawiam :)